//Forever Imperfect




ape yang terjadi ni semua nye kesilapan or kenyataan?ya allah,kau berikan lah ku petunjuk.serius jantung aku dup dap dup dap bile dengar cite pasal ni.rase nak pengsan pon ade.aku mintak penjelasan dari dia ape yang aku dengar semua ni.but dia menafikan.cakap itu lah,cakap ini lah.mana 1 yang aku nak percaya?kepale aku makin serabut and serabut.pffttt!kalau ape yang aku dengar ni memang betul,okey tak pe aku kesah.memang korang berjaya dalam game ni :) taniah sayang.aku pon boleh main permainan macam ni.haha.jangan sampai terkena dekat muke korang balik okey?but if salah ape yang aku pikir kan sekarang ni.aku mintak maaf sebab dah salah sangke.but tu pon if benda ni memang kesilapan.serius aku rase kecewa gile.aku tak tahu macam mane nak hadapi ujian yang datang bertubi tubi dekat diri aku.aku down,aku giveup!aku rase nak menangis (bukan rase,tapi dah nangis dah pon) and rase nak lari dari semua ni.rase nak pergi jauh jauh dari sini.aku tak sanggup lagi nak menghadap benda alah ni bagai.

now life aku dah tak macam dulu lagi.kalau dulu walaupon aku ade masalah,aku still enjoy dengan kawan kawan aku.keluar lepak,keluar jalan jalan.but now aku duduk terkurung dekat bilik.baring,dengar lagu,hadap lappy and tulis blog.keluar?dah agak lame aku tak keluar malam dekat sini.kalau dulu,aku lah kelawar,pergi sane sini dengan kawan kawan.tapi now life aku hilang.hilang di bawa ombak rindu.aku mencarut ape ni?phew -.- walaupon aku dah tak keluar rumah,aku still tidur lambat.sebab memikirkan masalah yang datang tanpe henti.baring and otak merayau tempat lain.damn!!aku memang macam ni.if ade masalah,mesti aku akan pikirkan masalah tu sampai sakit kepale aku datang.migrain!yer tu memang cara aku.memang tak boleh di ubah lagi.bak kata juon just rileks tunjuk peace and korek idung -..- sumpah kau memang suke buad lawak bodoh lagi kan.kau bak maharaja lawak.selalu buad aku pecah perut dengan lawak kau yang tak di tapis tu.but serius,ape yang aku alami ni dah memang tak boleh nak rileks rileks and tunjuk peace lagi.hurm k lah aku tak de mood bangat.weh kau.i miss you<3 okey bhaii.

#down#

Older Post | Newer Post