//Forever Imperfect




bear tu? macam kenal je kan kan.haha bear tu beruk bagi dekat aku.omey kan kan.maksud aku bear tu yang omey,bukan budak baju biru tu == tapi kalau nak cakap dia omey pon ape salah nya.haha x) okey picture ni aku hadiah kan untuk beruk.ni name nya aku hargai permberian dia.walaupon kita orang dah tak de pape hubungan lagi,aku still simpan bear dia.bawak tidur and pelok malam malam.terharu tak,terharu tak?picture ni aku baru tangkap beberape jam yang lepas.then terus upload.okey stop pasal picture ni.

tadi aku ade class pukul 4.memang best lah class just petang je.time pagi tadi keje aku membute je sampai ke tengah hari.memey syokk lah.then hari ni aku tersenyum lebar sikit dekat college,sebab kena puji >.< auwww malu nye kite.turun tangge tadi ade "macha" ni tibe tibe tegur kite.dia cakap "hey you dimple cantek lah" okey aku senyum senyum kerang je.sebab malu lah.haha.then pergi bilik lecture kejap jumpa miss farhana.dia cakap macam ni "amoi..makan lah banyak sikit,kamu ni cantek tapi kurus" then aku jawab,kite ni dah makan banyak lah,tapi lepas makan je mesti tettttt" haha tu kawan aku yang tambah ayat belakang tu.yes aku memang lepas makan je,akan cari toilet.paham paham jelah yer.tak tahu lah kenape.tak kan keturunan kot?tak kan lah.sebab aku sorang je yang macam ni.kire aku ni special sikit lah dari adek beradik yang lain.hik hokk -.- okey aku belum mandi lagi ni.so nak pergi mandi and main buih jap.okey bhaiii.

#beartuomeykan#

Older Post | Newer Post