//Forever Imperfect




Due hari berturut turut main tepung and telur -.- serius aku dah macam zombie dalam cerita zombie kampung pisang tu.dah boleh jadi salah satu hantu nya.malam sabtu tu kite orang sambut birthday nuar (bf mira) dekat belakang mcd.mcd tu just depan hostel kite orang je.so dekat jela.kite orang pancing nuar ajak pergi 7e sebelah mcd, nak beli topup lah konon.then sampai belakang mcd je terus budak budak rumah aku serbu nuar ni.memang bersalut tepung and telur si nuar ni.kalau masuk dalam kuali ni konpom konpom rangup gile -.- then macam mane tah kite orang semua sekali pulak yang kena.penat aku berlari nak elak kan dari kena baling,last last aku kena jugak.serius muka aku macam ape je.rambut aku penuh dengan tepung weh!tapi aku bersyukur gila sebab aku tak teruk sangat.and telur pon aku tak kena.aku just kena tepung je.then budak budak rumah aku berdendam gila dengan aku.sebab aku tak kena teruk.owhh lupe nak bagi tahu,birthday nuar 8 hb,then mira pulak 9 hb.owhh sweet doh.selang sehari je birthday pasangan romentik ni.susah kan nak dapat macam ni?due hari dorang boleh gayut free beb.then tadi pulak kite orang sambut birthday mira dekat bukit puchong.bukit puchong ni macam bukit ampang jugak lah pemandangan nye.

mira dah siap masak masak dari rumah.macam macam lah jugak yang dia masak.beruk pon join jugak dalam parti malam ni.n malam ni kite orang dah siap kan berkilo lah jugak tepung.and telur pon boleh tahan banyak nye.so aku and budak budak rumah aku semua,dah siap siap pakai baju yang buruk.sebab aku tahu mesti kite orang akan bermandi tepung and telur jugak.but malam ni aku terpakse pakai seluar jeans :\ sebab semua seluar aku dah basah.kesian kan.err lepas siap makan je,kite orang pon memulakan acara.serius kesian aku tengok mira menjerit and merayu.tapi ade kite orang kesah?siape suruh pakai cantek cantek.kan dah kotor.kite orang ni memang kejam lah beb.malam ni aku lari sampai tersenak perut.dah la baru makan,then dendam semalam dorang still nak balas jugak.terpakse aku berlari 1 bukit tu.memang semput lah weh.semua orang kejar aku kot.sebab baju aku still suci lagi =='!tapi lame lame aku mengalah jugak.terpakse pasrah.sebab aku betul betul dah semput.tapi yang best nye malam ni aku tak kena telur.kena tepung je.sebab telur dah habis.hahaha.padan muke korang.and sampai sekarang dorang still berdendam lagi sebab aku tak kena telur =D owhh ya..tadi si beruk tu pon jahat baling tepung dekat aku :'( sumpah aku tacing!errr jage kau beruk.ingatkan kau dah tak nak tegur aku lagi.tapi rupe nya tak pon.hehe.okey kite still kawan orite? :)

#happybirthdaymiraandnuar#

Older Post | Newer Post