//Forever Imperfect






errr aku rase nak mencarut pon ade jugak.kawan lame aku sanggup cakap yang aku khianat dia?watefak beb.gara gara jantan semua jadi macam ni.then boleh yang dia cakap aku still ade perasaan dekat bf dia,then aku buad semua ni sebab aku jeles dengan hubungan dia yang bahagie tu.ya allah ape semua ni?sumpah and demi allah yang aku tak de perasaan dekat bf dia lagi beb!cerita aku and bf dia dah bertahun kot.so asal nak cakap yang aku still ade perasaan dekat bf dia?mustahil lah!ya allah.then boleh pulak dia panggil aku binatang bagai.okey fine.sekarang ni kau dengar ape yang aku nak cakap.ehh aku tak hadap langsung lah dengan bf kau tu!siapa yang tergedik gedik im aku bagai.bile aku tak balas,still hantar bertubi tubi im dekat aku.then kau cakap macam macam.aku tak tahan la weh.dia still couple dengan kawan aku.but dia boleh menggatal dengan aku lagi.aku tak suke tengok kaum aku di permainkan.then aku rase memang patut aku bagi tahu kau.sebab aku tahu ape rase nye bile di tipu hidup hidup.

then bila aku dah bagi tahu,kau tak caye cakap aku.kau cakap aku reka semua tu.wehh ape motif aku nak reka benda tu ha?sebab ape!kau nak cakap yang aku jeles?hahahah.weh aku ade someone yang lagi special dari dia lah.yang aku sayang sangat sangat.kau ingat aku hadap dengan lelaki yang macam dia?please lah weh.nak tergelak aku bace ayat ayat kau tu!kau betul betul buat aku tergelak besar.yang aku tak puas hati now kau panggil aku binatang.sekarang ni,aku binatang ke kau yang binatang?otak ade,tapi letak dekat kaki.binatang yang tak de otak pon lagi pandai dari kau lah!aku kurang ajar?siapa yang start dulu.kau dengar sini yer.aku block kau,sebab aku betul betul kecewa dengan kau lah.kawan aku yang pandai macam kau,boleh jadi bodoh sebabkan seorang lelaki.wtf ha?serius aku kecewa dengan kau.sekarang ni terpulang pada kau lah.aku malas nak cakap banyak.please jangan nak libatkan aku lagi dalam hal korang!and pesan dekat bf kau tu,kalau dah ade gf jangan nak menggedik gedik dengan aku!kau tunggu aku print screen kan im bf tersayang kau tu!

#kecewagila#

Older Post | Newer Post