//Forever Imperfect




Girlfriend : You, i nak cincin hubungan kita.
Boyfriend : Untuk apa? malas lah, you petang ni jumpa tempat biasa okay.
Girlfriend : hmm, okay.
----------------------------
boyfriend : you, cuba tutup mata you. i nak bagi hadiah.
Girlfriend : hadiah? okayy
Boyfriend : okay, cuba tengok ni i belikan patung beruang untuk you. :D
Girlfriend : You!i tak nak patung beruang, i nak cincin hubungan kita ! (sambil membaling patung beruang itu di jalan raya)

Lelaki itu pun terus berlari dan mendapatkan patung itu balik dan berada dlm gengamannye, tiba tiba sebuah bas meluru ke arah lelaki tersebut dah badannye di gilis sehingga lelaki tersebut tidak berdaya untuk bergerak. lalu perempuan tersebut menjerit dlm keadaan yg bergegas. Perempuan mengambil patung di tangan lelaki tersebut dan tiba tiba patung itu berkata ..
' you, see in my pocket '
dan terlihat satu cincin yg sgt cantik, dan patung itu terus berkata will you marry me? di saat itu terjatuhnya air mata perempuan tersebut, tetapi sudah terlambat untuk menyesal kerana lelaki tersebut sudah pun pergi untuk selama-lamanye :'(

#sedih#

Older Post | Newer Post