//Forever Imperfect




Happy New Year sayang ku sekalian :) pejam celik,pejam celik dah masuk 2012 rupanya.cepat betul masa berlalu kan.tak sedar langsung.umur pon makin meningkat,but rupa saya tetap same macam dulu >.< tak tua pon.haha.perasan lebih aku ni pulak.ehh betul ape.sebab kan semalam ade orang call aku,dia gedik owh dok panggil panggil aku budak kecik.jahat weh.dah lah dia cakap umur aku tak serupe 18,then boleh pulak dia cakap suara aku macam budak umur 8 tahun.haa nampak tak,nampak tak,aku tak tua kan =B kelakar lah dia tu.bila call aku je selalu buat aku gelak owh.suke buat kelakar.then suke meniru aku.kalau aku cakap tengah makan nasi paprik dia pon nak jugak.sampai pergi kedai beli nasi paprik jugak.huwaaa tiru tiru tiru!nak tahu siapa dia?hahaha ade lah.okey stop pasal ni.

time happy new year ni aku ingatkan hidup aku makin baik,but aku rase makin terok ade lah.semua orang happy happy nak sambut new year,aku macam mak kehilangan anak je.tension gila weh.mana tak nya,budak tu,yang selalu ade dekat sisi aku walaupon kita orang tak couple,dia buat aku rase kecewa gila.dia tipu aku T.T siap sumpah bagai.padahal dia menipu.tapi cakap sumpah!boleh main main kan benda macam tu.kena makan sesumpah nanti baru tahu -.- serius aku kecewa gila!then boleh pulak dia cakap macam ni "lebih baik kita buat haluan masing masing" haha okey.hadiah new year yang sangat bermakne :') thanks b****.kau betul betul dah berubah.kau dah tak macam dulu lagi.orang yang sentiasa sayang aku,setia tunggu aku,but mana pergi semua tu?hilang di bawa ombak rindu eh =='! ohh malam tadi aku sempat tengok ombak rindu dekat lappy aku.buat aku menangis gila gila.makin sepet mate aku ni T.T siang menangis,malam pon menangis.hurmm memang penuh dengan air mate je dekat dalam bilik ni.

ehh buku ombak rindu pon aku dah bace.syokk lagi yang buku punya dari movie.kalau dalam novel lagi banyak part yang ade.and lagi romentik aku rase.yang dalam movie kurang sikit,sebab part dia semua singkat singkat je.serius dalam 3 hari je aku habiskan bace novel yang tebal tu.time aku bercuti dekat penang tu lah aku bace novel ombak rindu.time makan aku bace,time dalam kereta pon aku bace jugak.selalunya aku pening kalau membace dalam kereta,but excited nak habiskan cepat,aku bace je.sampai pening aku datang,aku still membace jugak.haha sengal kan aku ni.excited gila :\ 

new year aku just duduk dalam rumah je,sebab ic aku tertinggal dekat kkb :( sedih weh.kena jadi indon sementara waktu.kalau aku keluar kejap lagi,takut kena masuk group pati nanti.tak pasal pasal aku kena hantar balik indon nanti.err tak mau,tak mau,indon?sorry lah weh.kalau dekat sana macam malaysia tak pe jugak.ni terok negara nya.time aku pergi dulu pon,aku rase tak selasa duduk lama lama dekat sana.cara pemakanan and semuanya berbeza dengan kita.serius aku benci indon!tapi yang syokk dekat sana sebab semuanya murah murah.korang bayangkan aku beli strawberry 8 kotak,dia just mintak 10 ringgit duit malaysia je.kalau dekat malaysia, sekotak pon nak dekat 10 ringgit rite.then aku borong strawberry yang ade.sodapppp gitu.tapi sayang,bila aku bawak balik malaysia,strawberry nya macam dah lebam owh.lembik sane sini.mabye time dalam kapal terbang kena lenyek dengan barang barang kot.

cerita pasal kapal terbang,serius aku tak suke naik.selalu orang teringin nak naik rite?tapi aku tak suke.lebam badan weh!kau just duduk diam je dekat kerusi kau macam patung.dah la perjalanan berjam jam.toilet?haha aku tak tahu lah kalau korang nak melepas macam mana.toiletnya macam besar kotak je.air?haha air dekat sinki je yang ade.so pandai pandai lah kau gune tisu >.< keke.okey dah melalut sampai tempat lain pulak ni.hurmm okey cerita pasal azam tahun baru.serius aku tak suke tengok budak budak yang poyo buat azam itu lah,ini lah.tapi same je,benda tu akan dilupekan then perangai tetap same.manusia oh manusia.2 3 hari je azam tu ade.lame lame hilang ke mane tah.btw,sempena azam baru ni aku just nak wish semoge hidup korang sentiasa di berkati okey :) lupe kan yang lame,and buka buku baru.


Happy new year :') may god bless u and i hope ths coming new year guaranted u a happy life and hope u hepy without me besde u,sory 4 evrything that i've done n sory if i'm hurting u, thanks 4 take care of me and makes me smile,thanks 4 evrythng and take care..

#happynewyear#

Older Post | Newer Post