//Forever Imperfect





Hari ni aku rase macam pfttt je dekat kolej tadi.pagi pagi lagi mood aku dah spoil.mane tak nya warden "yang pilih kasih" tu  potpet dekat aku pasal masalah baju.errr baju aku tu biase je aku rase,but dia cakap sexy.ehh budak budak yang kau sayang tu lagi lah pakai baju tak de lengan and siap bertindik bagai dekat muke kau tak kecoh pulak.ak ni ha setakat lengan pendek sikit kau dah kecoh.wtf ha?eh makcik,kite orang dah kenal sangat dengan perangai kau tu lah.memang terang terangan kau anti dengan geng kite orang.asal,sebab kite orang pernah buat hal dulu?ehh tu cerita lame okey.tak payah lah nak berdendam bagai.macam budak budak kecik je.hakikatnya kau tengah tunggu mase nak monopos je.grrrrrr geram betul aku(!) dari dulu asyik cari pasal dengan geng kite orang.but tadi bile dia ceramah bagai dekat aku,aku just pandang muke dia then blah dengan buat muke selambe.memang aku tak berhenti langsung dekat depan dia!pfttt!sorry aku dah terlambat nak masuk class.ceramah kau tu,kau simpan jela okey.terima kasih.

just class dengan mr.amir je hari ni.so tengah hari tu aku boleh balik and tidur.but time jalan jalan dekat kawasan kolej,aku tak tahu kenapa aku rase macam ade je yang pandang aku then cakap cakap dengan kawan dorang.ingat kan aku yang perasaan,but bile kawan aku cakap benda yang same aku pasti sangat sangat.rase macam tengah mengumpat aku :\ errr kalau sorang tak pe,but dari semalam lagi benda yang same berlaku.semalam ade girl ni pandang aku dari jauh,then aku tak tahu ape yang dia cakap dekat kawan kawan dia,then semua pandang aku.yer yang ni memang pasti sangat sangat.then kawan aku yang jalan dengan aku pon perasaan benda yang same.kenape?ade yang comot ke dekat aku ni?lantak korang lah.janji jangan buruk buruk kan aku sudah okey!malas aku nak amek tahu.

masalah tangan aku semakin kritikal.dah bertambah sakit T.T kalau terlanggar ape ape je,serius tangan aku rase perit gile.kenape?okey dulu aku pernah patah tangan.but aku tak pernah simen.aku just rawat gune cara kampung.just urut tangan aku je.then alhamdullilah tangan aku semakin okey.but now tangan aku bermasalah balik.tulang yang patah dulu timbul balik.sampai boleh nampak dengan jelas sangat.yer tangan aku dah cacat :'( dah bengkok.tulang pon dah lari balik and timbul pulak tu.aku nak pakai jam pon dah susah.sebab sakit sangat sangat.ape tah lagi bile di sentuh or kawan aku tak sengaje terpukul.memang sedap gile rase nya.sedap macam apple tahu tak!okey lepas balik class tadi aku terus baring and termenung kejap.aku rindu dia.yer aku rindu!dah lame aku tak nampak dia.cerita pasal dia pon aku tak dengar.hurm nasib nasib :\ tak lame tu aku terus terlelap.then bangun tidur je aku pergi toilet and baru aku perasaan yang tekak aku berdarah balik.err menci menci.selalu nya time aku sakit tekak je berdarah.n now tak sakit tekak pon still keluar darah.damn!malang malang -.- 

#damn#

Older Post | Newer Post