//Forever Imperfect




Hari ni itik bangun kan aku pergi class.wow terharu gila lah bila itik sanggup tak tidur dari malam semata mata nak kejut kan aku pagi tu.tapi malang nya pagi tu aku tak pergi class pon,sebab hujan.kesian itik aku weh.penat penat je dia kejut kan aku.sorry taw itik!then lepas dia kejut kan aku tu,aku terus sambung tidur balik.hee memang syok tidur time sejuk sejuk ni.nikmat nye jelas terase taw taw.korang jeles lettew kan.aku dah agak dah!eleh macam lah korang tak pernah tidur time sejuk sejuk -.- kecoh lebih.lalala.okey lepas bangun aku terus mandi and pergi dekat dapur.aku amek kentang,cili,bawang and aku kopek.woww aku nak masak!macam tak caye je ni.then lepas siap kan bahan bahan nye semua aku pon memulakan masak memasak.lepas siap aku terus hidang dekat meja."wow kimek masak owh" tu lah yang budak budak rumah aku jeritkan.pftt kau jerit tengok aku masak macam jerit aku menang award je kan :\ hampeh betul lah.

lepas makan semua aku mula menyiapkan diri nak pergi class.sampai sampai dekat class je aku rase macam ohsem gila!termasuk aku ade 9 orang je.mane lagi 40 lebih yang lain?orang cina yang raye.korang pulak yang excited balik kampung awal awal.wtf.okey tak pe,bagus jugak bila ramai yang tak de.mesti tak belajar and balik awal.huhu.aku confirm sangat sangat.and selepas tu ape yang di ingin kan betul betul termakbul.lala.just borak borak kosong je and balik.yuhuuu happy gila.then time naik bas nak balik hostel ade kejadian yang memalukan terjadi.sampai driver bas tu gelak kuat kuat and perli aku -.- aku time tu amek bas depan OTK then time aku bagi duit,aku cakap dekat pakcik tu, "berhenti depan otk eh" then aku cakap "eh eh silap depan caltex!" terus pakcik tu gelak gelak,dah la kuat.sebab aku sekarang dah memang ade depan otk boleh pulak aku suruh dia benti depan otk lagi :\ !then boleh pulak pakcik tu cakap "kenape tak depan kfc je" alahaiiiii aku terkena balik!hampeh punya pakcik.kalau nak tahu kfc tu sebelah otk je -.- okey saje je nak malu kan aku.ni semua sebab aku kena kan pakcik guard hari tu.last last hari ni aku terima balasan balik.amek kau zura!mendapat kau.memang merah padam muke aku -.- sabar...

balik class je terus baring baring and tidur kejap,nak mesej si hantu tu,konpom konpom dia tengah tidur.sebab seharian kot dia tak tidur,kesian yayunk aku ni.lepas bangun je aku terus lepak and borak borak dengan budak rumah aku.sambil lepak tu main lappy and bace 1 blog minah ni.dia panggil bf dia abang.then liya cakap yang dia geli tengok orang couple panggil panggil abang ni.terus aku and farah cakap "kite orang dulu pon pernah couple panggil abang lah.kite orang suke nampak macam errrr susah lah nak explain -.-" then tak lame lepas tu tiba tiba si itik tu hantar mesej.and mesej dia amat mengejutkan! "soe yunk..abg baru bangun  la..hadoi~" errr tenjat momot!kite orang baru bahaskan bende ni kot.tibe tibe dia hantar mesej macam tu.kan aku dah cakap yang kite orang memang ade link.woot woot macam tak caye je kan?betul cakap si liyakk tu yang kite memang serasi bersame.lalala.geli pulak aku :\

#rinduitik#

Older Post | Newer Post