//Forever Imperfect




Morning guys.hari ni bangun tak lah lewat sangat and tak lah awal sangat.err macam mane tu eh?okey abaikan je pasal ni.bangun bangun je tiba tiba aku tengok kipas tak berpusing.owhh no!electrik tak de.panas panas.terus terbantut niat aku nak sambung tidur balik.then macam biase aku baring balik and capai handphone aku.ehh ade mesej lah.woot woot ^.^ suke nye..pagi pagi lagi dah dapat due mesej.yuhuuu.buka buke je tengok si berok and si itik wish morning.wow pagi nya dorang bangun.bagus bagus.malu aku sebagai kaum wanita ni.selalu bangun lambat -.- okey then aku pon reply la mesej dorang.mate tibe tibe nak terlelap balik.pastu aku rase angin yang kuat.celik celik je kipas dah berpusing.yahoooo dah ade electrik lah!nasib baik lah sekejap je.kalau lah lame tadi,aku rase mandi peluh aku dah.try pejam mate balik but tak boleh tidur.aku pon terus bangun and capai lappy aku.tindakan yang terbaik.terus search facebook and online.macam tak kenal aku je.kaki online ni =='!

owh ye semalam aku dapat 1 im dari unknown but dia panggil aku kakak.owhh kire dia ni pangkat adek lah.err jangan lah panggil aku kakak.nampak bebenor tua nya :\ then dia cakap yang dia suke bace novel aku tu.haha.serius aku gelak besar weh.tak sangke ade orang yang suke bace novel bangang aku tu.then dia tanya bile nak buat sambungan nya.aku pon cakap yang now aku tak de mase lagi.insyallah kalau ade mase aku akan sambung and publish kan dekat blog lain.just wait okey sayang :) pape pon akak nak cakap thanks dekat adek sebab sudi melawat blog akak yang tak seberapa ni.tapi serius memang lawak gila lah aku rase.tak tahu kenape -.- okey semalam aku gaduh dengan friend facebook aku.dia ni suke masuk campur dalam hal aku.dia tak tahu cite pape terus masuk and push push aku.yer aku tahu dia just nak nasihatkan aku je.but cara dia salah.dalam hal ni,aku rase aku tak bersalah langsung.kalau orang dah pijak pijak aku,perlu ke kau still nak bagi muke lagi?perlu ke kau nak cakap baik baik lagi?memang tak lah.kalau korang ade dekat tempat aku pon,korang akan buat benda yang same.serius aku benci kau lah kawan!kau tak pernah nak paham ape yang aku rase.

ok la aku terus terang la ngan ko..memang bnyak laky suka kan ko..termasuk aku..tapi ko caye x diorang suka dngan kecantikan ko jewk..ko bukan boley tahu pown diorang ikhlas atau tidak!! lagi satu aku kawan ngan ko bukan sbab kecantikan ko..aku x hamak la ngan ko..aku nk rapat ngan ko sbab aku rase ko ni perlukan seseorang tok bercakap..jadi aku offer kan diri aku..aku x nk la ko jadi teruk,tu jewk.aku x nk ko jadi mcm pompuan x gune..sorry la aku ambik berat pasal ko..syng muka lawa mcm ko ni tapi x pndai jaga,k la ko pown da marah aku..da benci aku..aku x ley wat ape..k la bye2 pahal2 klau ade masalah mesej aku!! ko jga diri la elok!! smekum!!!!!

see see!kau cakap macam ni dekat aku?haha thanks lah weh.sekarang ni masalh nye budak tu maki hamun aku bagai.cakap aku rosak kan hubungan dorang.ehhh kau tahu tak jantan tu yang menggatal dengan aku.sikit pon aku tak layan okey!sebab aku tahu dia bf orang.and just ex aku je.and sikit pon aku tak hamak dengan dia.but kau tuduh aku macam macam.macam ni yang kau kate kan kawan?puihhh.sory lepas ni aku tak kan anggap kau kawan lagi.damn!

#getlost#

Older Post | Newer Post