//Forever Imperfect




Nasi lemak ke bubur ni?ishkk geram betul aku weh.pagi tadi aku beli nasi lemak lauk ayam,then bila buka je and makan sikit,aku rase macam nak MENCARUT pon ada.nasi dia lembik macam bubur -.- aku memang pantang kalau makanan yang aku nak makan ade something wrong!pfftttt!di sebabkan lapar punya pasal aku bedal jelah.buat buat tak tahu je.but tak habis pon aku mam,agak mual la jugak time makan tu,then aku terus lipat lipat bungkusan nya and campak dalam tong sampah :\ tu tindakan yang terbaik aku rase.perasaan marah memang meluap luap.kalau aku masak lagi sedap dari ni aku rase.tahu kan yang aku ni tak pandai masak nasi?then hari tu aku gatal tangan pergi try masak.woowww menjadi weh!first time masak nasi aku elok je.air aku main tibai je sukatan nya.tapi still menjadi nasi yang perfect.tak keras and tak lembik.bangge siot -..- tapi yang makcik ni dah bertahun meniage pon boleh salah masak nasi.aishhhh.then time malam pulak aku beli nasi paprik.time aku makan je,aku rase nak termuntah.sotong dia mentah weh!geli nya aku.rase macam makan bangkai sotong.buekkk nak muntah aku.aku rase nak mencarut jugak kali ni.ape lah malang nasib aku.makan pagi nasi lembik,malam pulak paprik nya tak masak.ape yang berlaku sebenarnya ni?memang malang betul lah nasib aku.sabor jela =.=

#cubabersabar#

Older Post | Newer Post