//Forever Imperfect



Okey tadi lepas semua benda tu berlaku, air mate aku tak henti henti mengalir.bila dah lap,still mengalir lagi.rase macam nak bute kan mate ni pon ade jugak T.T kenape lah aku ni senang sangat nak keluar kan air mata.benda dulu berlaku kembali.ya allah kenape lah dugaan demi dugaan yang kau bagi.aku dah tak kuat lagi :'\ aku dah tak sanggup nak hidup macam ni lagi.tadi benda paling bodoh main main dalam otak aku.aku rase macam nak terjun dari flat ni je.yer memang tu yang aku niat kan tadi :'( sebab aku betul betul dah giveup nak terus kan hidup aku yang sentiase bermasalah ni."baik aku bunuh diri,tu jelah cara untuk aku selesai kan masalah ni" benda tu yang aku cakap kan dekat kawan aku.then lepas tu tak pasal pasal kena ceramah dengan dorang -.- aku dah buat semua benda yang harus aku buat.so lepas ni aku just berserah pada takdir.ape pon jawapan yang aku terima lepas ni,aku kena terima dengan hati yang rela and kuat.sebab benda ni semua nye berpunca dari aku jugak.so buat ape aku nak bising bising kan.memang padan muke aku lah!friends thanks sebab korang sentiase support aku :') walaupon benda ni berpunca dari aku,tapi korang tak salah kan aku.korang still memahami ape yang aku rase sekarang.korang selalu bagi aku nasihat.aku terharu sangat sangat.sumpah aku sayang korang <3 and aku harap korang akan sentiase ade dengan aku okey!
#beribusesalan#

Older Post | Newer Post