//Forever Imperfect




*clik picture untuk besar

perhhhh semakin aku mendiamkan diri, semakin melebih lebih weh kau ni. sekarang ni ape masalah kau?bile pulak aku cakap bf kesayangan kau tu skandel sana sini bagai.dorang yang cakap dekat aku ade lah.kau tahu tak yang bf kau tu still mesej mesej member aku lagi and dorang sendiri yang bagi tahu aku.and now kau nak cakap benda tu keluar dari mulut aku pulak.middle finger untuk kau minaci -.- kau dah kemaruk sangat bercinta, kepale sendiri kena pijak pon kau rase sedap lagi kan.ade jugak manusia yang macam ni kan?alahai.just mampu cakap kesian je!sekarang ni aku senyap,kau menganjing dengan aku lagi.kau ingat aku nak sangat ke jage tepi kain kau?aku tak kan jage tepi kain kau,if bf kesayangan kau yang kau bangge kan tu tak kacau hidup aku.kata sayang dekat kau,tapi pehal menggatal dengan girl len.wtf?aku hanya mampu haha je.okey now kau pergi lah berbahagie dengan insan tersayang kau tu.semoge bahagie sampai ke kubur.btw thanks sebab susah susah tulis status dekat atas tu.khas untuk aku rite?terima kasih :) bukan senang nak dapat bai.

#kesahpulakaku#

Older Post | Newer Post