//Forever Imperfect




Semalam akhir nye dia kembali.memang senyum sampai ke telinge owh,suke punya pasal =D mule mule dia just tegur aku dekat im je then tak lame lepas tu baru aku perasan dia ade hantar mesej dekat handphone.suke suke x) suke sampai tak terkata dah.then aku pon text lah dengan dia sampai ke pagi.alhamdullilah muncul jugak kau akhir nye.ingat kan dah setahun lebih nanti baru nak text aku -.- pape pon aku just nak cakap yang mood aku datang kembali :) tadi aku ade class pukul 4.so hari ni memang aku bangun lambat lah.sebab tidur pon lambat.abis mate aku dah jadi panda beb -.- then bangun bangun je aku terus siap pergi class.abis class je terus balik rumah and buka lappy dengan still berbaju class nye lagi :\ tujuan aku sebenar nye nak snap pic gune webcam x) haha biase lah.dah memang hobi aku.mule kan lah dengan pose pose yang menggedik bagai.malu kite taw bile kawan kawan aku semua dok perli perli -.- ala..jeles lettew.hahaha. aku memang gile bergambar la weh.so harap korang semua memahami and support aku dari belakang okey =B hurm now aku rase aku patut cerita semuanya pasal masalah yang aku hadapi.mesti korang semua tertanya tanya kan ape masalah aku ni sampai serabut sangat.and mesti korang nak tahu jugak kan siapa yang aku gelar kan itik tu.nak cerita ke tak nak eh? okey aku cerita.

dengan Bismillahirrahmanirrahim aku aku memulakan penceritaan. okey korang semua dah tahu kan yang beruk tu meor.then yang itik tu sebenarnya juon.alah lelaki yang aku cakap suke buat lawak tak bertapis tu.dekat entry sebelum ni kan aku pernah tulis, kalau korang still ingat lagi lah.si itik n beruk ni kawan baik.yang macam korang tahu beruk ni ex aku.beruk mintak tolong dekat itik supaye berbaek kan kite orang semula,but benda lain pulak yang jadi.memang itik rapat dengan aku jugak,and banyak jugak lah nasihat yang dia bagi dekat aku.and paling penting dia cube buat yang terbaik untuk baek kan aku semula dengan beruk.but hati ni dah kosong.macam mane pon dia buat,aku still tak ade hati lagi dengan beruk.maybe perasaan tu memang dah tak de langsung.okey makin lame aku kawan dengan itik,makin rapat kite orang.then tak tahu macam mane tibe tibe aku and itik ade perasaan yang susah nak di tafsirkan.ingatkan aku sorang je yang rase macam ni.but dia pon same.aku try dapatkan kepastian dari dia pasal benda ni and perasaan yang tiba tibe datang ni.okey aku tibe tibe dapat jawapan yang agak susah lah nak explain -.- okey senangkan cerita aku suke dia,and dia pon suke aku.terkejut eh?tak sangke rite.padahal dia dah la kawan baek beruk.and dia try nak tolong baik kan kite orang but tiba tiba jadi macam ni pulak.benda ni memang tak dapat di elakkan lagi.dah takdir nak buat macam mane rite?rase bersalah sangat sangat dengan beruk.sebab aku boleh paham ape yang dia rase.tapi aku sendiri serabut.aku tak tahu nak buat macam mane lagi T.T kite orang sorok kan hubungan ni dari beruk.but aku and itik tak de lah sampai couple couple.just mesra mesra macam tu jelah.memang tak sampai hati nak sorok kan benda ni semua dari beruk, sebab tu lah itik mintak mase untuk menghilangkan diri sekejap.dia cakap nak settle kan masalah ni.and dia cakap if sampai seminggu dia tak text aku,aku jangan text dia.so dia suruh aku tunggu dia yang text dulu.but bile dia cakap seminggu tu,aku rase macam errrr #^*%#&($ susah nak cakap :\ okey aku pon tunggu dan tunggu sampai lah due hari kot.tibe tibe dia muncul balik beb!

dia cakap yang masalah tu dah settle.so aku pon tertanye tanye ape yang dia buat selama dia menghilangkan diri ni.okey dia pon cite yang dia bersemuka dengan beruk and slow talk dengan beruk.serius tenjat momot!yela kan siape yang tak terkejut.kau memang berani beb!memang betul betul jantan.kalau aku lah tak kuat rase nye nak berterus terang dekat kawan baik aku yang aku suke ex dia -.- silap silap makan kaki and tangan aku nanti.tapi alhamdullilah beruk boleh terima semua tu.aku mintak maaf yer beruk.aku tak de niat nak sakit kan hati kau :'( kau memang baik doh!aku tabik gile dengan kau.bak pepatah "harap kan pagar,pagar makan padi" jangan nak pepatah sangat lah kan!errr tapi benda ni semua terjadi memang tak di rancang langsung.so aku harap kau maafkan aku dengan dia okey.aku tak boleh nak sorok kan benda ni lagi.sampai bila nak macam ni rite? and aku harap kau maaf kan aku.lagi satu aku nak cakap,kalau korang nak tanye aku pape boleh tanya aku dekat sini http://www.formspring.me/momotmeot okey bhaii.

#terbongkar#

Older Post | Newer Post