//Forever Imperfect




Semalam bangun bangun je tengok rumah kosong.ehh mane semua orang pergi?oopsss lupa pulak yang mak and ayah aku keluar pergi kenduri dekat kl.tu lah aku ni tengah hari baru nak bangun,ape yang terjadi dalam rumah pon tak tahu -.- okey lepas bangun je aku rase rajin gila nak kemas rumah.bangun bangun je aku capai towel, mandi and lepas tu makan.nasib baik mak aku masak sebelum keluar rumah.thanks mum<3 okey lepas tu aku dengan excited nye dok mengemas.aku tak tahu hantu ape yang rasuk aku,sampai rajin gila mengemas.kalau tidak,nak angkat penyapu pon malas.nampak tak perubahan aku semakin ketara?lalala.okey selepas selesai mengemas je aku terus relex relex dekat sofa and on lappy.yer mase untuk enjoy!then tak lame lepas aku mengadap lappy tu,migrain aku datang menyerang.ohh shitt.menci dan sangat menci lah.terus tutup lappy and baring.kalau terus kan menghadap lappy tu konpom kepale aku pecah.settle kemas rumah tadi aku sempat snap picture!tak de lah sekemas mana pon.janji boleh lah kan kan :\

now aku dapat tahu yang ex aku dah happy dengan someone.alhamdullilah sangat sangat.aku pon tumpang happy jugak.akhirnya dia dapat jugak lupa kan aku and keluar dari life dia yang sebelum ni.hurm kalau boleh aku just nak berkawan je dengan dia macam dulu,but dia tak nak.okey tak pe,aku terima :) sebab aku faham kenapa dia tak boleh anggap aku sebagai kawan dia.kalau aku dekat tempat dia pon mayb aku akan buat macam ape yang dia buat sekarang ni.so aku tak boleh nak salah kan dia,bila dia layan aku macam ni.tapi aku harap sangat sangat yang dia akan anggap aku kawan dia.sebab aku tak suke bermasam muka macam ni.lagi lagi bila kite orang 1 kolej and selalu sangat terserempak.bila masing masing buat muka,aku rase tak selasa gila.hurm aku tak tahu nak cakap macam mana lagi.errr bodoh lah aku ni.aku yang buat semua ni,and sekarang aku nak merungut pulak kan!ok fine.hurm k lah aku doa kan kau sentiase happy dengan yang tersayang okey.aku percaye dia boleh jage kau dengan baik.and aku percaye jugak yang dia tak kan buat kau,macam mana aku buat kau dulu.miss you so much beruk :)

#happyalways#

Older Post | Newer Post