//Forever Imperfect




Semalam lepas aku update blog je,tiba tiba si itik im aku.serius aku terperanjat sangat sangat.time tu dah la aku tengah meroyan kan dia,tiba tiba dia muncul dekat im.aku terus balas im dia macam 10 tahun tak jumpa -.- aku tanya dia mana dia menghilang,then dia cakap yang handphone dia hilang time dia tengah tidur.ade orang masuk rumah dia.shitt!aku menci sangat sangat benda ni.sebab lepas ni kite orang dah tak boleh nak text lagi T.T siape nak teman kan aku lagi.woo woo sumpah sedih gila :\ bodoh punya pencuri.handphone itik aku jugak yang kau nak amek!nape kau tak cukup makan ke,sampai nak mencuri bagai.errrr geram geram.so lepas ni kite orang just contact dekat facebook je.tu pon kalau ade line baru dia boleh online :'( dugaan dugaan.nanti cepat cepat kau beli sim baru yer.aku rindu kau lah itik T.T

okey tadi aku pergi hospital cek tangan aku yang sakit ni.cek punya cek and x-tray bagai doc cakap tulang aku  yang patah tu semua okey.tapi aku kena buat operation untuk buang daging yang ade lam tangan aku tu.doc tu sebut ape tah.terbelit lah jugak lidah nak sebut -.- hurm then 10 hb 2 nanti aku ade appointment dengan doc pakar.maybe if dia suruh aku buat operation,aku akan buat.untuk kesihatan aku jugak rite.sampai bila aku nak macam ni.terseksa jiwa and rage aku menahan sakit.tadi petang itik online dengan menggunakan line cilok dia tu,huwaaa happy sangat.sebab dapat borak dengan dia.tapi time chat chat tu,mak ayah aku potong setimm je owh!panggil aku buat itu,buat ini.sampai aku terpakse on off,on off.fedap kot.bila aku on balik,tengok tengok itik dah out T.T wuuu wuuu sedih aku!memang geram lah dengan mak aku tadi.dia guna kerusi urut ogawa tadi,then bila kerusi tu terbaring dia cuak.aku cakap lah yang kerusi urut memang macam tu,sebab mak aku tekan style baring,memang baring lah kerusi tu.pastu nak cuak cuak pulak.siap suruh aku jadi guard dia pulak dekat tepi tu.mana tak geram :\

errrr aku duduk dekat rumah ni dah macam bibik owh.nak balik puchong T.T huwaaa nasib nasib.aku ingat kan rumah ku syurge ku,hostel ku neraka ku, tapi aku tengok lebih kurang je due due -.- hampeh betul lah.rindu kawan kawan aku semua.sobs sobs :'\ errr tengah tulis tulis ni tibe tibe ade no tak kenal masuk,aku angkat lah,then suara dia bapak besar.aku tanyak siapa ni,dia tak mau cakap.last last dia gelak gelak.huwaaaaa  itik rupa nya,dia gune no mak dia!jahat lah kau.main main kan aku :\ suara bapak hodoh gila kau buat!memang aku tak cam langsung -.- nasib baik aku tak letak!menci menci menci.kau taw taw je aku tengah rindu dekat kau kan :'( function betul lah kau ni.pape pon thanks taw sebab sudi call aku.terubat rindu aku sikit :') okey korang mesti tertanye tanya kan siapa itik tu.and aku pon tak pernah lagi masuk kan pic dia.so hari ni aku nak perkenal kan itik aku.taraaaaa....

*ni lah itik aku :) woot wooot.

#itiksayang#


Older Post | Newer Post