//Forever Imperfect




Semalam pergi jalan jalan dekat midvalley dengan my sister.ingat nak usha novel dekat mph tapi masuk masuk je dia tengah clearnce.errr menci menci!then kite orang terus pergi makan dekat kfc.lepak lame jugak lah.cerita itu,cerita ini.and macam macam lah yang kite orang cerita kan.aku cerita pasal itik aku,lalala,aku dengan kakak aku memang rapat.semua rahsie aku dia tahu.boleh di kata kan sekepale lah kite orang ni.okey lepas makan je terus usha baju dekat romp.wow baju semua cun melecun ni.sampai naik juling mate aku nak pilih.lepas test semua baju yang ade,aku terpakse membuat kata putus untuk memilih baju yang terbaik -.- mintak pandangan si perempuan tu,so aku memilih 1 blouse berwarne biru gelap.melayang duit aku hari ni~ errr menci menci.

okey lepas balik dari midvalley terus siap siap nak balik kkb pulak.saje balik malam malam sikit sebab takut jalan jem.yelah semua excited nak balik kampung kan,mesti kereta berderet deret punya lah.alhamdulllilah time kite orang nak balik,jalan tak jem langsung owh.time dalam kereta si itik sempat call lagi,dia cakap yang dia nak main dota kejap.aku pon okey kan jela,sebab kalau dekat dalam kereta aku tak suke nak text text ni,nanti pening+muntah pulak.so dia cakap kalau dah sampai baru text.okey itik sygs -.- dah sampai rumah je hujan turun lebat gila.tekan loceng banyak kali pintu tak buka buka.atoiiiii aku dekat luar ni dah basah lencun tunggu.tekan loceng sampai berpuluh kali baru nak buka :\ menci dan sangat menci lah!masuk masuk rumah je terus cari makanan.bapak lapar,lagi lagi bila dah kena hujan -.- tak de kena mengena kot.

lepas melantak semua,aku duduk duduk dekat sofa sorang sorang sambil text dengan itik sygs.auwww >.< malam ni kite orang romentik sikit.dia panggil aku anje,aku panggil dia syg.auwww so sweet!i liked.then time mesej mesej tu,si gila ni bagi aku lirik lagu pulak.yang tak boleh bla bila dia hantar lirik lagu ni
sungguh indahnya hari berlalu..menunggu kasih tambatan hati..ingin rasanya selalu brbagi..bersamanya kala suatu nanti..andainya kau jadi milikku,selalu ku nyanyikan lagu rindu..andaikan kau dan aku bersatu,dunia ini berseri selalu..ku ingin dirimu dekat dihatiku..berdua kita kan raih bahagia..ku ingin dirimu turut merasa..rasa rindu untuk menatap mata mu yang sepet..menatap mata mu yang sepet..bagaikan bntang nun jauh di sana..terangi malam yg semakin gelap..jika kau sudi menemaniku,takkan ku lepas momok comel ku walau sedetik pun okenggg.
sumpah weh kau buat aku gelak terguling guling!mengong gila doh kau ni.suke suke je kau nak tukar lirik dia kan.kalau rosak kan lagu memang bagi dekat kau lah.pape pon aku nak cakap yang aku sayang kau lah itik!setiap hari,setiap mase,setiap saat buat kan aku bertambah tambah tambah sayang dekat kau .lalala.kau sayang aku tak? -.- nanti jawab dekat text okey.haha.kau selalu buat aku tersenyum.so janji dengan aku,yang  kau tak kan sesekali buat aku menangis oke?promise taw!

#smile#

Older Post | Newer Post