//Forever Imperfect




Shitt aku memang suke menunggu sesuatu yang tak pasti.why aku cakap macam ni?haha bak nyanyian siti nurhaliza "biarlah rahsia".okey otak aku serabut plus kusut and serabai.aku tak tahu kenapa life aku selalu macam ni.bak kata si juon, hidung memang tak boleh nak bau malang,tapi bau nasi boleh -..- okey ko suke buat lawak bodoh dengan aku kan.sampai aku gelak macam orang tak normal :\ yes aku memang tak normal pon.baru tahu?aku pon rase korang dah lame tahu rite.huwaaa apa lah malang nasib aku ni.sentiasa tunggu si dia,tunggu si dia,tunggu si dia.serius aku rase aku dah kena sumpahan yang aku akan macam ni sampai bile bile T.T love..come to mama sayang :') jangan pergi tinggalkan mama yer sayang..i really really need you sayang.haha ape aku mengarut ni bengong? okey lupe kan.weh kau,aku nak cakap ni,yang aku perlu kan kau lah gila -.- jangan lupe kan aku okey.kalau kau pergi dari life aku,serius aku kena strok nanti =='!

orang dekat atas ni korang mesti ingat beruk kan?haha nope lah.bukan berok.tapi bapak itik aku gelarkan dia :\ aku memang suke bagi name yang merepek macam kerepek dekat orang.sorry yer.btw comel name itik tu :) now aku nak cite pasal budak facebook and pasal ex couple aku time sekolah.ya allah weh dorang buat aku naik gila.ade lah 2 3 orang budak facebook ni im aku then tiba tiba mintak couple bagai.mintak buat fake relay and ade yang memakse aku suruh bagi no handphone.ya allah serabut nya otak aku ni.dah la memakse aku pulak tu.sakit otak aku ni.silap silap boleh jadi gila.mintak couple senang senang macam tu je.aku kenal kau pon tak weh.kau ingat aku ni ape?nampak sangat yang kau ni belum sunat lagi rite.immature lah kau budak.tolong blah boleh?sebelum aku sembur kau dengan ridsect baik kau blah cepat.then pada budak yang tak paham bahase mintak no handphone and pakse pakse aku tu,serius kau menjengkilkan aku.aku dah cakap tak boleh,tak boleh lah.kau ingat kredit aku ni untuk mesej dengan kau?memang tak lah budak.

then now pasal ex couple aku pulak.aku tak tahu lah ape hal tiba tiba dia meroyan macam ape je.dia cakap kenal istianah tak.yup aku kenal.kawan sekolah aku,then ramai cakap yang muke aku and dia same gila.badan pon same kurus.so aku tanya kenape dengan budak tu.okey aku tahu istianah tu gf kau sekarang so ape masalah kau?ak publish kan ape yang kita orang sembang

nami: ehe...momot mst la pna tgk mke die an..mot tgk mke die cm cp ek??
aku: owhh..haha..kurng asm lah.yer rmai yg ckp muke kite org sme..
nami: hehehehe..tao pon...n mybe bab 2la nami..
aku: nami ape?
nami: noting la.bia la bnde 2 nami cowang je yg tau n smpan lam ati cmpai ble2....asl kn nami da tamao sie2 
         kn pluang kedue yg tuhan bg at nami ni n kurnie an owg yg cme cm momot au..

aku konpius kenape dia cakap macam tu?errr apa maksud semua ni sebenarnya.aku pening.then sejak tu hari hari dia mula im aku.but aku tak layan sangat im dia,sebab aku lebih fokus untuk berblogger time tu.then mule lah dia hantar im merepek lagi dekat aku.

nami: mot...owg bowink la.nk ajk mot gdo.momot meott.lau nami tggu momot ley x...?bce status owg t n hope zura ley pham...

okey aku pon buka page dia and bace ape yang dia tulis dekat status.and tiba tiba jantung aku rase nak jatuh pon ade.dia cakap ayat jiwang bagai.mintak di beri peluang and ape tah.aku pon dah tak ingat lah.but panjang jugak lah ape yang dia tulis tu.then aku check lagi wall dia,and dia boleh download lagu azura dekat youtube.weh kalau awek kau bace,aku rase mati aku kena belasah weh.ape kena dengan kau ni sebenarnya?kau nak ape dari aku lagi ni == then kau hantar lagi im dekat aku.

nami: nk tye boley?ptame,juz jwb lam ati k sume soalan ni...ptame,zura rase npe nami cpl dgn die?ke2,npe nami ckp dlu yg nami mntak cgt2 pluang at zura dlu n ikot ckp zura mcok tpop at zura sepuloh then bwu ley cpl?npe nami cggop cgt wt cm 2?n lastly,lau zura ade mase n xcyekn nami,zura try tnye istianah,cpe name ex yg nami clalu sebot at die sepanjang iteowg cpl n sape ex yg nami paling sayang.

weh kau tolong jangan cari pasal.jangan kau bilang yang cinta lame berputik kembali.no no no.ya allah kenape kau ni nami oi,kalau istianah bace,ape yang dia rase?mesti dia kecewa weh.jangan sebab aku,korang clash and ade benda pape yang buruk terjadi.aku tak nak.tolong lah jangan libatkan aku dalam hal ni.kau jangan nak buat hal la weh.cerita lame jangan diulang kembali okey.

#akuserabutsangat#

Older Post | Newer Post