//Forever Imperfect




sory sebab dah lame tak update story bagai dekat blog.online pon dah jarang kan.ramai jugak kawan tanye kenape tak update status yang merapu lagi.semua nya sebab akak aku menggedik bagai pinjam lappy aku.dah la suke buat harte pulak tu.kata nak pulang kan hari selasa tapi berganjak ke hari rabu pulak.janji keling doh minah ni.nasib baik lah kau ni akak aku.kalau orang lain memang dah lame aku tomoi tomoi.okey now life aku semakin baik and baik.alhamdullilah :) but kadang kadang tu ade lah jugak masalah yang menyerabut kan datang balik.but nasib baik ade kawan yang sentiase bagi aku semangat.and paling special sikit yang selalu ade dengan aku mesti lah itik aku >.< auwww i liked!aku semakin tersenyum bile di samping dia.haha ayat geli siall :\ tapi serius.semenjak due menjak,tige menjak ni mase aku banyak habis kan dengan dia lah jugak,walaupon tak de lah sampai 24jam.dah mula lepak same same semua.satu permulaan yang agak memuaskan.alahaiii malu momot taw taw -.- 

and yang tak boleh bla,bile lepak dengan dia je,mesti perut aku rase nak pecah.suke buat lawak bangang lah pulak.geram aku!sampai dia banyak kali kena pukul pukul dengan aku kot.haha padan muke kau itik.tapi sory lah,sebab tangan aku ni memang secare auto akan memukul orang yang ade dekat sebelah.memang ramai yang dah jadi mangse aku.so lepas ni kau kena tahan jelah okey :) semenjak aku berkawan dengan si itik ni,aku rase memang banyak persamaan dengan dia.and selalu buat benda yang same.maybe just kebetulan lah kot.bile aku tengah mandi,dia pon tengah mandi.bila aku tengah makan,dia pon tengah makan.aku suke megi asam laksa,dia pon suke jugak.errr sampai aku rase macam pelik pon ade jugak.handphone aku colour pink,dia pon same jugak.yang tak boleh bla cover lua handphone tu pon same jugak!aishhh macam macam betul lah.aku buat pin code number tu,dia punya pin code pon same jugak.adehhh semakin memening kan.memang betul cakap kau.kite ade link kan.haha.

okey stop cerita pasal itik.kalau dok cite pasal dia je memang tak habis habis.silap silap blog aku jadi novel karang -.- aku now tengah geram dengan ex aku yang cibai tu.memang aku rase nak bunuh je.mulut macam longkang.errr tahap kesabaran aku pon ade had  nye.suke suke kau je kan nak maki hamun aku bagai.tapi ni ex aku yang 3 tahun tu.yang aku cite perangai dia macam gampang tu.boleh dia bagi alasan maki aku sebab dia mabuk tadi.then teringat dekat aku mase tu,sebab tu lah dia mesej and maki hamun bagai.sial gile doh.kau ingat aku ni ape.aku tanye tak boleh cakap elok elok ke.dia cakap dengan aku memang tak boleh.sebab berdendam dengan aku.dia cakap mase couple aku buat macam macam dekat dia.wtf weh?siapa buat siapa.kau curang dengan aku,siap bagi girl tu bear,coklat,rantai and kuar same same kot.boleh kau cakap macam ni "aku tak curang pon,sebab aku bukan nye couple dengan dia pon" buto apak hang.kau dah kuar dengan dia siap cakap sayang dekat dia,dia pon sayang kau,tu tak kire dah curang ke?alahai ade jugak manusia yang bengap macam ni kan.sabar jela.lepas ni kau jangan kacau kacau aku lagi lah jahanam!

#itikohitik#

Older Post | Newer Post