//Forever Imperfect




soryy guys sebab menghilang sekejap.sebab blog aku hancur.tangan aku ni ha gatal sangat pergi usik sane sini.sekali hamekk kau.lunyai blog aku.sumpah aku rase nak menjerit je bile tengok blog aku jadi macam tu T.T so aku terpakse remove sekejap blog aku ni ha.sebab mengambil mase untuk repair balik.kalau just nak repair sikit tak pe jugak.tapi...aku tak tahu nak cakap macam mana.siang malam aku tension sebab pikirkan blog aku ni ha.blog aku ni macam nyawa bagi aku.blog tempat aku meluahkan segale galenya kalau aku tension.blog ni lah tempat aku mengadu nasib.blog ni segale galenya bagi aku.lagi lagi bile sejak kebelakangan ni aku banyak problem itu ini.tibe tibe pulak blog aku buat hal.memang aku tension habis.terpakse aku puase kejap nak updates story bagai.hurm pape pon aku nak ucap kan thanks dekat kawan kawan facebook aku yang tak jemu jemu tolong aku.dorang tolong bagi idea nak edit blog and macam macam lah.and ade yang sudi menggantikan blog aku.dorang sudi dengar luahan aku semua.thanks friends.padahal aku tak kenal pon dorang semua tu siapa<3

#blogbuatakugila#

Older Post | Newer Post