//Forever Imperfect




tadi aku dapat satu cokelat susu toblerone dari wasabi kun.dia ni budak rumah beruk.wasabi tu just name dekat facebook je.bukan name betul okey!time tu tengah makan dengan kawan kawan,tibe tibe ade 1 no tak kenal call.then bile angkat dia cakap dia wasabi.okey aku tanye kenape,dia cakap yang dia nak datang hostel sebab nak bagi cokelat.wowww syokkk beb.bukan senang nak dapat cokelat ni.dah lame kot aku tunggu orang bagi cokelat dekat aku.akhir nye dapat jugak,yang syok nya sebab cokelat susu!yer aku memang suke kan benda yang bersusu.owhh sodap nye!then aku pon dengan excited turun bawah nak ambil cokelat ni.okey nampak dah dia dari jauh.tinggi lampai orang nye.dengan muke yang tersenyum dia hulur cokelat dekat aku.woooo suke suke.thanks wasabi.kau tahu tahu je kan yang aku now tengah sedih,meroyan and macam macam lah.then tibe tibe kau muncul bagi aku cokelat.tersenyum lah aku jugak,walaupon hakikat nya hati ni tengah perit sangat sangat.senyuman yang sementara je ni.sebab ape aku perit?hurmm aku tak sanggup nak cerita.

serius aku tak sanggup T.T aku dah tak tahu ape yang terjadi now.serius aku serabut tambah kusut.ya allah kenape lah macam macam ujian lagi yang kau bagi.aku dah tak larat nak lalui semua ni lagi,serius aku dah penat.hurm macam macam yang ade dalam kepale otak aku ni.ape yang aku perlu buat sebenar nye ni?aku takut tersalah buat pilihan.aku takut aku akan kecewa kan banyak pihak.aku tak sanggup tengok yang sane menderita,yang sini menderita.errr shittt!stupid!semua masalah sebab aku!aku yang cipta kan masalah ni.kejam nya aku!kalau lah blog ni ade perasaan,aku rase mesti dia pon dah bosan dengar masalah aku yang datang bertubi tubi ni.errr sory blog.now aku dah tak de sape sape lagi nak share story and problem.kau jelah yang setia dengan aku dari dulu sampai sekarang.terima kasih blog!kalau kau tak de,aku boleh jadi gile kot.ingat tak dulu kau pernah jahanam.aku separuh gila kot tangisi kehancuran kau.nasib baik superhero aku datang and betul kan kau.menangis aku beb.kau dah kembali normal balik -.- syukur gile.

and now kau jangan gatal gatal lagi buat hal okey.nanti aku takut kau hancur lagi.then sape nak bantu kau lagi.superhero aku dah tak de T.T dia dah menghilang ke mane tah.aku sendiri pon tak pasti.serius mule mule aku tak boleh terima hakikat yang dia macam nak bla dari hidup aku.but bile dia text aku and sedap kan hati aku,aku rase lega sikit.but sikit jelah.tak banyak pon :\ yelah dia cakap yang dia nak settle kan problem.and dia perlukan mase untuk cari jalan settle kan benda ni semua and buat mase sekarang yang dia tak kan contact aku dulu.okey aku pasrah.walaupon hati aku rase berat sangat sangat,aku try terima.err aku try!mesti aku boleh punya :') aku kan momok.momok mane ade yang lemah kan kan.errr bodoh lah!ape yang aku merepek ni shiallll #$^*$#!&*% =='! dia janji yang dia tak kan tinggal kan aku.and akan datang balik.okey aku pegang kata kata kau tu.aku tunggu kau weh.aku tunggu :') aku janji!

#janganlupeaku#

Older Post | Newer Post