//Forever Imperfect




Apa kes ni beb, kalau boleh satu kolej kau nak kecoh kan? kau dah besar, kau dah ade otak, benda ni semua boleh settle secara elok elok.perlu ke kau and konco konco kau tu nak perli perli aku bagai dekat facebook?perlu ke kau nak kecoh dekat semua kawan kawan kau?serius shitt macam budak budak weh.aku ni perempuan,aku pon ade perasaan jugak.kalau betul lah aku ni kejam,dah lame aku couple dengan dia sekarang ni!tapi now kau tengok ade aku terus amek dia dari hidup kau?aku still pikirkan lagi perasaan kaum aku!sumpah bila kau and konco konco kau buat aku macam ni, aku rase macam tercabar.kau tahu tak tercabar?kalau benda macam ni dah jadi,siapa yang nak mengaku kalah rite?so now kau jangan nak salah kan aku,kalau aku betul betul rampas dia.kau yang CABAR aku.asal aku tengok now kawan kawan kau yang banyak melebih lebih.memang suke jage tepi kaen orang ke ape?ke memang perangai dia sejak lahir macam tu.haha sumpah aku rase kesian gila.dia yang meroyan lebih.macam lah aku kacau laki mak dia!owhh patut lah aku dengar cite yang ramai tak suke dia "mulut dia memang macam longkang la,sebab tu ramai budak kolej tak suke dia,and kutok kutok dia" bile aku dengar macam tu,serius aku rase hahaha.rupe nye ramai yang tak suke kau.so ape kata kau cermin diri dulu sebelum nak bagi nasihat.okey pak ustaz plastik?aku dah cukup bersabar dengan kau!so last warning aku cakap jangan sebok hal aku!kau jage diri kau yang tak terurus tu.orang macam kau ni tak boleh nak di bagi muke.tahap kesabaran aku ade batas nye.sekarang ni siape yang budak budak.kau ke aku?aku kesian gile tengok kau weh.kurang kasih sayang ke ape?owhh biase lah.dah tua kan.tapi tak up up lagi.nak mengejar hotstuff ke bang?dengan cara macam ni jela cik abang nak menarik perhatian orang ramai kan.alahai sumpah kesian!tak pelah nanti saye tolong naik kan name abang sekali,dah jangan menyalak nyalak lagi.

#adeakukesah#

Older Post | Newer Post