//Forever Imperfect




Happy Birthday to you..Happy Birthday to you...Happy birthday to juon..Happy birthday to you.....
May ALLAH bless you kawan :) okey tepat pukul 12 aku wish birthday kau dekat handphone.but lepas tu aku tengok mesej aku pending.sumpah mase tu aku rase sedih gile.sebab aku excited wish dekat kau,tapi kau tutup handphone pulak :\ then lepas tu pon aku tido.time sedap sedap tengah tidur, tibe tibe handphone aku berbunyi.tengok tengok kau yang call.terus aku angkat :) kau cakap yang handphone kau habis batery and kau tertido.okey now aku dah tahu reason kau.so lega sikit hati ni.hehe.kau cakap yang kau dapat call free,and tak tahu nak call siapa.so kau ajak borak borak.aku pon on kan je.hikk hook.macam macam yang kite bual kan.begosip and macam macam lah.and ade jugak cite sedih yang buat kan aku mengalir air mate :'\ hurm just kite berdue je yang tahu.

Hurm act kalau kau nak tahu,hadiah kau ni susah payah aku cari.time dekat one utama aku pusing satu mall nak cari kan patung itik untuk kau.tapi tak dapat.aku mesej liya and suruh dia carikan dekat klang,tapi dia cakap tak de.then lepas tu aku mesej najwa pulak.suruh dia carikan dekat shah alam.tapi benda tu still tak de :\ putus ase aku nak cari anak patung itik untuk kau -.- then tak lame tu,akhir nye aku jumpe jugak weh =) serius aku rase happy sangat sangat.sebab itik yang aku jumpe ni comey macam kau.lagi lagi mulut dia tu.hehe.hurmm mesti korang tertanya tanyakan kenape aku panggil dia itik.act sebenarnye aku suke patung itik,sebab mulut dia muncung macam aku -.- then juon pulak mulut dia lebih kurang muncung muncung gitu.then juon cakap memang sebelum ni ade orang gelarkan dia itik.so aku pon panggil lah dia itik.sebab itik tu aku rase comel sangat sangat.

tapi ade mulut mulut puake yang tak puas hati cakap aku ni kurang ajar panggil juon itik and panggil meor beruk.dia cakap aku samekan dorang dengan binatang.sumpah kau ni kelakar doh.kau tak tahu pape,tapi kau menyebuk nak masuk campur hal kite orang.okey ni aku nak bagi tahu kau yer.setiap orang mempunyai cara tersendiri.tak semestinye kite nak bermanje manje nak kena panggil sayang,mucuk or sebagainye.ade jugak mase kite nak bergurau gurau.so benda ni aku rase tak salah.act tuan punya badan pon suke name ni,asal kau yang lebih lebih?eeeuuu malu dekat orang taw.owhh ya,kalau kau nak tahu dorang pon panggil aku mentadak and momok.and sikit pon aku tak kesah lah.sebab bagi aku name tu buatkan kite orang rapat and mesra.so ape masalah kau?kau rase tak malu ke?kalau aku lah kan,dah lame aku bunuh diri.and bile aku cerita pasal benda ni dekat si itik and si beruk,dorang kaw kaw gelak kan kau.termasuk lah aku.sumpah kau kelakar weh =B errrr malu nye weh!haha.kesian.

#happybirthday#

Older Post | Newer Post