//Forever Imperfect




Hari kedua tanpe dia di sisi.serius aku rase kehilangan gile.hurmm bile b nak balik sini?anje bosan sangat sangat tahu tak.tak de siape nak temankan anje makan and bawak anje jalan jalan.now anje duduk memerapkan diri dekat rumah je.b cakap kalau bosan ajak lah itik lepak kan.anje nak lepak dengan dia,tapi anje busy dengan class.nak jumpe dia pon susah.hurm.b....b tahu tak yang now dalam life anje just ade b je.hari hari terfikirkan b.dalam otak ni just ade meor muhammad ashraf je.tak de name orang lain dah :) and anje hope b pon macam tu jugak.jangan ade orang dalam hati b okey?bak kata b "no one can take your place".hurmm b ingat lagi tak first time kite jumpe dulu.yang b amek anje dekat bawah and nak bawak anje pergi open house.mase tu lah first time kite jumpe kan.kalau terserempak dekat college je,anje selalu lambai lambai b.then mesti b lambai balik.hehe.anje kalau nampak orang yang anje kenal,rase excited nak lambai lambai x) but time tu kite tak couple lagi.

bile balik class je b yang selalu hantar anje balik hostel.b hantar nak moto 125 wvr b tu.and malam malam kite selalu merempit pergi jalan jalan.but yang anje tak pernah lupe mase first time kite jumpe,malam tu kite redah hujan same same sampai lencun baju.lepas habis open house tu kite lepak dekat alfa dengan kawan kawan b.pastu b hantar anje balik.mase tu sejuk sangat sangat,sampai kite berdue menggigil atas moto.hehe.but now moto b tu dah ilang :'( tak boleh kite nak merempit lagi kan.but b cakap yang anje lah orang first naik moto tu.sebab moto tu b baru beli.so rase macam errrr susah nak explain -.- tapi tak tahu lah betul ke anje orang first yang naik.takut b saje nak amek hati anje je :\ serius anje rindu benda benda yang kite buat dulu.then tak lame lepas tu kite pn couple.mase tu baru balik dari karoke dengan pacak and mimi.balik balik tu,b terus melamar anje kan.anje rase terkaku sikit,and bile dah fikir fikir anje pon terima lamaran tu pade tarikh 30.9.2011 pade pukul 6.14 pagi <3

lepas kite couple tu hidup kite mula mula memang bahagie,tapi lame lame anje buat perangai dengan b.tapi b tak pernah merungut.b tetap bersabar dengan anje kan.then paling teruk kite gaduh bile b pergi tendang pintu kereta b sampai kemek.hurm then anje bla tinggalkan b macam tu je.serius kejam kan.tapi tak lame lepas tu anje turun balik and jumpe b.kite settlekan problem tu elok elok.then lepas tu kite okey balik :') and sejak tu banyak kali lah jugak kite gaduh.and kemuncak nye bile kite clash and b dah couple dengan dengan girl len.mase tu anje just redha je.but lame lame anje rase perit and kecewa sangat sangat.anje memang nak b balik.but anje rase memang tak boleh nak memiliki b balik mase tu.so lame lame anje try cube untuk menerima kenyataan yang b bukan milik anje.but satu malam tu,b ajak jumpe.b cakap yang b nekad nak anje balik.but mase tu anje dah ade itik :'\ anje rase tersepit gile.anje tak tahu nak buat ape lagi.anje mintak b bagi mase dekat anje untuk fikirkan benda tu.then lepas tu macam macam dugaan datang mase tu.

yang ade dengan anje mase tu just itik and kawan kawan.dorang bagi anje macam macam nasihat.tapi paling anje rase terharu sangat sangat bile itik sanggup mengundur kan diri,untuk tengok anje bahagie.anje dah tak tahu nak cakap ape lagi T.T hurmm itik..aku mintak maaf dengan ape yang terjadi now.kau betul betul buat aku menangis.kau satu satu nye kawan aku yang paling function :') and sampai sekarang kau still ade dekat sisi aku mase susah and senang.sikit pon kau tak pernah jauh kan diri dari aku.thanks weh :) aku tak kan sesekali lupe kan kau.orang yang sanggup korban kan kebahagiaan diri sendiri untuk orang lain.kite best friend kan? :') 

#mylife#

Older Post | Newer Post