//Forever Imperfect




Hey girl sekarang ni aku tengah bersabar dengan perangai kau ni.depan membe membe aku kau cakap lain.dengan membe kau,kau cakap lain pulak.ishkk ape masalah kau ni?siap cakap nak tumbok tumbok aku bagai yer.bile jumpe aku depan depan,kenape kau tak tumbok je?kau ni kuat sembang la weh.owhh lupe pulak.sebab tu lah budak class kau cakap yang kau ni lidah bercabang.depan cakap lain,belakang cakap lain.ape masalah kau dengan aku?kau ni pon jenis yang tak boleh terima hakikat ke?kesian kan.orang tu dah mesej kau cakap jangan ganggu bagai,kau nak salah kn aku pulak.dah orang tak nak di ganggu,yang kau nak salah kan aku kenape kenape and kenape?ishkk tak paham la dengan kau ni.sekarang ni aku tengah bersabar je dengan perangai kau.aku malas nak kecoh kecoh lagi.tapi kalau mulut kau tu tak reti diam,jangan salah kan aku,if penumbok sebijik melekat dekat muke kau nanti.time tu kau jangan nak tanye kenape.beware okey!aku tak cari pasal dengan kau,so kau jangan nak cari pasal.aku malas nak gaduh gaduh pasal benda kecik ni.aku bukan macam kau nak bergaduh pasal jantan.and lastly aku tak nak tengok muke kau jejak kan kaki dekat rumah aku lagi.okey fullstop.

Semalam keluar dengan si beruk,miera,nuar and bulat pergi uptown shah alam.then lepas tu jalan jalan and pergi makan.time nak balik tu,tak tahu kenape rase berat hati nak tinggalkan dia.hurmm maybe sebab lepas ni kite orang tak kan jumpe dah.dia cuti sampai 3 minggu :'( wowowo bapak sedih owh.nanti tak de lah orang nak teman kan aku makan lagi,tak de orang nak bawak aku jalan jalan,and mesti time dia tak de,konpom aku duduk terperap dekat rumah je T.T dia cakap nak bawak aku balik melake,tapi aku ade class pulak.hurmmm :'\ tapi dia cakap sebelum 3 hb 3 nanti dia balik.sebab time 3 hb and 4 hb dia nak datang rumah aku dekat kkb.wow!bapak best.time uh kakak aku kawin.so nanti boleh lah aku kenal kenal kan dia dekat sedare mara and kawan kawan aku dekat sane.hehe :) tak sabar ni -.-

#bersabar#

Older Post | Newer Post