//Forever Imperfect




Hye kengkawan semua, rinduu korang semua specially to ira, keya, atin, ety, teha, amer, wan, dila, iqra, & iqra. i miss you so muchh. err korang tahu tak,aku rindu korang gile gile.kay aku nak mintak maaf if korang anggap aku sombong now :'( sory wehh.gambar yang ade dekat atas tu semua bestie aku.and aku nak mintak maaf if gambar yang lain aku tak masuk kan.bukan ape,korang semua hide gambar,macam mane aku nak copy -.- now korang semua busy kan.busy dengan study, busy dengan gf, busy dengan kerja,busy busy and busy.serius aku rindu nak lepak lepak dengan korang macam dulu.gosip itu ini,main bahan bahan orang and macam macam yang kite buat same same :'( 

ety dulu kau ingat tak, lepas kite makan je,mesti kite lari lari rebut toilet kan.kau selalu cop toilet yang pertame,then aku kena amek toilet sebelah :\ haha macam bodoh je kan main main cop toilet.then kalau kite makan nasi mesti kena membukit.tak sah kalau tak tambah lepas tu.ape yang kite buat semua mesti same kan.serius aku rindu kau.bile kau balik rumah,kau selalu belanje aku itu ini.kau cakap kau sedekah dekat aku -.- mengong lah kau!now kau dah study dekat matrik.hope kau study elok elok okey.capai segale impian yang kau nak tu!promise dengan aku.

and then ira. aku rindu weh nak borak borak dengan kau.aku rindu nak bahan bahan orang dengan kau.walaupon kepale hotak kau macam orang gile, tapi now kau study dekat matrik jugak -.- aku je yang sesat dekat kolej bodo tu.aku tak pandai macam kau!huwaaaaa.sumpah sedih weh.hari tu baru je kite jumpa dekat ts kan.kau suruh aku datang.tapi aku tak boleh datang sebab dalam beg aku ade bape je.tapi kau pakse pakse aku jugak.kau cakap yang kau sanggup belanje aku semua.serius aku terharu!kau punya pasal,kawan aku sanggup datang and amek aku bawak jumpa kau.tapi kite just lepak kejap je.tak puas aku jumpa kau!next time kite jumpe lagi okey :)

weh teha kau orang yang selalu ade dengan aku.time sekolah lagi kite selalu berkepit kan.dalam class duduk sebelah aku sejak form2 sampai form5.kite selalu buat semua benda same same.pergi tandas same same,pergi kantin same same, ponteng sekolah same same.and paling terharu kalau aku kena denda mesti kau akan buat benda yang same,supaye kau kena jugak T.T but bile kite dah habis sekolah kau tak nak ikut aku masuk kolej.kau cakap yang kau nak masuk form6.mule mule memang aku tak boleh hidup tanpe kau.but kau bagi aku semangat.and now aku dah boleh jauh dari kau :) tapi kau jangan risau okey.aku tak kan lupe kan kau.

#kawansampaimati#

Older Post | Newer Post