//Forever Imperfect




My beruk now cuti sem.sumpah rase rindu gile dekat dia.now pergi makan or buat pape tanpe dia :'\ hurm kalau dulu dia la yang teman kan.but now dia dah tak de,terpakse aku buat pape lepas ni sorang sorang je.act mase dekat ioi hari tu,kiteorang ade beli satu diary ni.konon nak tulis pasal love story dalam tu.and sebelum di balik melake,aku sempat tulis karangan dalam tu.sampai 5 helai kot.and ade jugak selitkan gambar aku dekat situ.hehe -.- dalam buku tu just tulis pasal kiteorang je.tak de nak tulis pasal pasal korang okey.sebab bile tulis dalam tu,agak privacy sikit dari tulis dalam blog ni.karang kalau aku berjiwang jiwang dalam ni ade yang geli pulak kan.lagi lagi para stalker aku.tak gitu? hurmm sebelum dia balik melake, dia ade bagi aku satu frame ni.and now frame tu aku letak atas almari aku :) owhh ye,aku ari tu ade bagi dia patung angry bird.hehe.aku letak dalam kereta dia.but bile dah balik melake,dia cakap yang dia bawak tido angry bird tu.siap pelok pelok bagai.errr habis lah lunyai bear tu dia rogol -.- hurm btw jage elok elok taw bear tu!gugur bulu dia siap lah.then lagi satu buku tu jangan buat sendal pintu pulak.tulis pape dekat dalam tu okey.sebab balik nanti,orang pulak nak bace ape yang dia tulis.hope benda benda yang sweet okey.pastikan yang buku tu bersemut,tu namenye memang betul betul sweet :) auwww.
okey tadi lepas balik dari college je kiteorang bergotong royong mengemas satu rumah ni.dari dapur sampai lah ke depan.sumpah penat gile :\ btw aku dah tak duduk dekat bilik belakang.aku dah tukar dekat bilik depan.semua barang barang aku dah pindahkan dekat bilik depan ni.now yang duduk dekat bilik depan ni just aku liya and najwa.sahabat baek aku dunie and akhirat :) kiteorang plan nak hiaskan bilik ni dengan colour pink and purple.insyallah balik rumah nanti,aku nak suruh mum and dad sponser pape.mintak mintak lah dapat.amin..kalau boleh nak beli langsir baru.sebab langsir dalam bilik ni tak lawa :\ bukan warne purple or pink.but warne merah and kuning.so dah lari tema.serius macam paria je aku rase.

#missyou#

Older Post | Newer Post