//Forever Imperfect



 
Now dah ade dekat hostel ku neraka ku -.- hurm semalam keluar dengan my sis pergi salon.saje nak gunting rambut,sebab dah panjang sangat.mula mula just potong depan je,then lepas tu tunggu my sis pulak colourkan rambut bagai :\ naik kebas badan ni tunggu dia.then sambil tunggu and tunggu tu pandang cermin and belek belek rambut kejap.terasa bosan dengan style yang sekarang ni.so terus capai majalah and tengok style ape yang ade.dalam hati nak gunting lagi -.- but now nak gunting rambut belakang pulak.kusyuk tengah selak menyelak nampak rambut curl ni.lawa sangat sangat.and hati berdetik nak buat curl.and cakap dekat sis nak buat curl.so bile tanye harge dia cakap rm260.errrr what?dia cakap memang mahal.kalau tak 300.tapi dah kenal so dia bagi murah sikit.okey fine fine.terus tak jadi nak buat curl.baik aku shoping dari buat rambut rite? hurm selak majalah lagi jumpa lah 1 style rambut ni,and terus suruh dia potong lagi.and sekarang rambut aku dah tak macam dulu lagi :\ aku rase macam buruk je!tapi bila tanye membe dorang cakap okey and smart.errr yeke?ke korang just nak jage hati aku je ni --' hurm lantak pi lah.buruk ke ape ke,rambut aku.okey?
 
#rambutbaru#

Older Post | Newer Post