//Forever Imperfect




Seharian tak tidur.mate dah jadi macam panda kot.malam keluar lepak makan dengan dia and tibe tibe membe dia sas,bedu and ijat ajak pergi karoke pulak.okey aku pon join same.but tak nyanyi pon,sebab aku memang tak minat karoke.suara aku macam katak panggil hujan je -.- then lepas karoke hantar dorang balik,and kite orang meneruskan perjalanan ke jalan klang lame,sebab nak amek si nuar.esok pagi pagi kite orang kena pergi klang.rumah miera.then lepas amek nuar terus lepak alfa.kebetulan ade ijat and sas pulak,so lepak 1 table dengan dorang.lepak sampai ke subuh.dalam pukul 8 baru lah balik hostel.serius mate rase nak tercabut je mase tu.balik balik hostel je terus mandi and siap siap pakai baju kurung.


pukul 9 beruk nuar and bulat dah tunggu dekat bawah.time menjejakkan kaki dekat guard dorang bertige pandang lain macam je,then tibe2 tadah doa and amin.errr pelik gile.ape tah yang dorang dok mengutuk aku :\ dorang cakap siape yang nak bertunang ni.aku ke abang miera.ok fine...ape salah nye kalau sekali jalan kan kan.hee.then dah sampai klang syokk gile kite orang lepak lepak.and asyik bergambar je keje kite orang ni.kesian dekat beruk sebab kena layan anak buah miera.beruk kena buli dengan budak kecik.wekk padan muke!errr budak kecik tu siap kiss pipi dia pulak tu.jeles kite taw taw >.< pastu duduk duduk atas ribe lah.aishh nasib baek lah kau kecik lagi.kalau tak dah lame kau jadi madu aku kan.hehe.then boleh pulak beruk tanye budak kecik tu."akak ni cantek tak?" and dia jawab "cantek..sebab putih,kalau itam tak cantek". hahaha.serius lawak gile.and bile beruk tanye "abang ni hensem tak?" budak tu jawab "hensem,comel,macam baby" serius aku rase nak muntahhh.uwekkk.jangan nak perasan sangat lah kan kan --'!

#happybersamesame#

Older Post | Newer Post