//Forever Imperfect




Semalam lepas habis midterm je, aku,beruk,najwa and bulat jalan jalan pergi ioi.temankan najwa shoping baju.ingatkan nak beli kasut mase tu,tapi agak mengecewakan bila kasut yang nak tu tak de saiz dah.bapak sedih :'( dah lame mengidam kot kasut tu.bile nak beli,jadi macam ni pulak.shit!hurm tak pe,maybe tak de rezeki kot.then lepas tu singgah popular kejap,sebab nak menghabiskan boucher si beruk yang tinggal 50inggit lagi.teman kan dia pilih barang untuk adek adek dia.abang yang baek =) lepas beli barang,beruk belanje tengok wayang cerita chronicle.act dah lame nak tengok movie ni.tapi paling menyedihkan bile,cerite tu agak membosankan sikit.mengantuk gile duduk dalam wayang tu.rase nak terlelap je --'! serius rase menyesal gile.hurm then lepas tu kite orang pergi mamam kfc.nyumm nyumm dah lame mengidam.akhirnye dapat pon!lepas memenuhkan perut terus balik rumah.but dalam kereta terlelap sekejap :\ sebab letih asyik berjalan je.sampai sampai hostel terus tidur sampai ke tengah malam.memang syokkk.tapi lepas bangun je perut aku berbunyi krokk krokk.tande yang perut ini memerlukan sumber makanan.nasib baek berok mesej mase tu and ajak pergi mamam char kuew teow dekat damansara.hehe.thanks beruk sebab bawak kite mamam<3

#togethergether#

Older Post | Newer Post