//Forever Imperfect




Setiap malam bear ni selalu jadi mangsa pelukkan aku.bear ni beruk yang kasi.ingat lagi mase tu dah clash dengan dia.then time tu aku tengah demam pulak.dia datang dekat bawah and cakap nak jumpe kejap.dengan badan yang lemah,aku pon turun lah kejap.then borak borak dengan dia.tak lame lepas tu dia keluar kan bear tu dari kereta.tenjat momot taw -.- dia bagi bear ni sebab nak rujuk balik.hehe.mase tu tak cair pon dengan pujukkan dia.sebab hati dah tawar mase tu.hehe.pape pon thanks sangat sangat okey :) sampai sekarang orang peluk dia taw.tak pernah lepaskan pon.and now dia bagi sweater dia pulak dekat aku.sebab aku tak tahan sejuk.so dia bagi gune sweater dia.setiap malam kalau keluar je,mesti pakai sweater tu.maklum lah sekarang ni cuaca sejuk gila,memang tak tahan sejuk :\ and setiap malam pon selalu bawak tido sweater si beruk tu.and tidur pon semakin nyenyak.ecehhh -.- padahal kalau tak de sweater tu pon nyenyak je tido.nak jage hati punye pasal terpakse cakap macam ni.hee okey peace ^^v jangan marah taw taw <3 hurm tadi pegi ioi dengan najwa liya bulat and si beruk.saje usha usha barang dekat popular kejap.nak menghabiskan boucher si beruk ni.and sempat paw dia gunting satu set.hehe.padahal gunting ni untuk si najwa.yelah dekat rumah sebok je tanye aku ade gunting tak,ade gunting tak,so beli gunting and hadiah kan untuk dia.dia terharu gile kot siap buat status.padahal gunting je pon -.- bukan nye aku beli kan dia rantai emas and cincin berlian.ape pon tak boleh.hehe.

#senyumsampaitelinge#

Older Post | Newer Post