//Forever Imperfect




Budak budak rumah aku tengah mabuk dangdut sekarang ni "cinta satu malam" lagu yang same je asyik di ulang sampai lebam.padahal aku pon 2x5 jugak pasang lagu ni 24jam -.- semua ni gare gare mase kenduri akak aku.time lepak lepak dekat table tibe tibe dj tu pasang lagu ni,lepas balik hostel je terus download lagu ni and joget joget macam beruk dekat hostel.dah macam kena rasuk pon ade jugak :\ takut di buat nye.lagi lagi bile najwa yang joget.sumpah kelakar.dah macam orang gila dekat hospital bahagie.hehe.sorry najwa.then yang miera pulak marah marah aku.dia cakap tak de lagu lain ke nak pasang.sebab dia dah bosan dengar lagu yang same je kite orang nyanyi.ala...ileks la miera,tengah mabuk dangdut memang lah macam ni.nanti dah dapat lagu baru yang lain,tak de lah kite orang pasang lagu ni lagi x)

okey minggu ni aku balik bangsar.aku just tinggal dengan akak aku yang hanie tu je.sebab family aku yang lain semua pergi kedah.kenduri kahwin akak aku sebelah lelaki pulak.pelik kan kite orang tak pergi.padahal akak sendiri kawin -.- mak aku yang tak bagi pergi.maybe sebab jauh sangat and mak aku cakap yang mulut aku ni selalu bising.kuat bebel.so dia tak suke bawak aku pergi jalan jalan -.- hampeh betul lah.okey fine.tak heran pon lah.kedah tu dah la jauh.mesti letih and badan sakit sakit.lagi untung tak pergi rase nye.hehe.malam tadi sebelum balik sempat date dengan my beruk <3 kite orang jalan jalan naik motor abe and lepak dekat taman depan otk.pastu lepak dekat bawah hostel aku pulak.saje nak melepaskan rindu sebelum balik bangsar.akak aku cakap dia amek aku lewat sikit,sebab dia nak tengok wayang dengan bf dia.so kite orang lepak lame la jugak,sementare nak tunggu akak aku habis tengok wayang dekat mid.sampai pukul 12 kite orang lepak dekat bawah.and macam macam benda yang di bincangkan untuk mase depan -.-  hehe.

sayang..mase dua hari ni jage diri baek baek taw.tak mau nakal nakal dekat sane.macam yang kite bincangkan pasal malam tadi tu,anje harap sangat sangat yang b boleh buktikan dekat anje pasal benda tu.semua nasihat yang anje bagi tu,anje harap b amek and try lakukan okey.anje suke dengan sikap b yang mudah jenis terima nasihat.selalunye kalau lelaki lain,mesti dah melenting.tapi b cool je dengar ceramah dari anje malam tadi kan.hehe.teruskan dengan sifat tu,okey sayang!lepas ni kalau kite ade masalah je,kite try cakap depan depan and settlekan masalah ni same same okey.and anje nak mintak maaf sangat sangat sebab marah marah b hari tu.anje tension sangat.but now kite dah settle kan masalah tu same same kan.so lepas ni hope hubungan kite makin bertambah baik.i love you so much <3

#cintasatumalam#

Older Post | Newer Post