//Forever Imperfect




Happy sunday guys \m/ okey now aku ade dekat putrajaya presint 15. rumah tinggkat 10 yang still kosong lagi -.- huhu lepas ni setiap minggu balik sini jela stay with my sis and husband dia.sorry yer sebab meganggu rumah orang yang baru berkahwin.huhu.and yang paling syok nye aku telah di berikan sebuah bilik khas untuk aku menetap di sini.wowowo syokk gitu.hurm now aku nak story pasal masalah aku sebelum ni.act aku and girl girl yang aku pernah gaduh dulu semua dah berbaek dengan aku.wow suke sangat sangat :') thanks Allah.bile dah jadi macam ni aku rase ade 1 beban yang hilang dalam diri aku ni.tak macam sebelum ni, aku rase serabut and tertekan.but now semuanya telah hilang.semuanya sudah kembali normal.alhamdulillah <3 first aku gaduh dengan girl ni sebab ape tah.aku pon dah tak ingat.then setiap status aku, dia ingat aku tuju dekat dia and dia balas balik ape yang aku tulis tu -.- ade salah faham di situ.then bengang punya pasal aku tulis 1 status ni and tag name dia :\ haha so funny.biase lah tengah marah, tak boleh nak pikir ape dah mase tu.but now kami dah okey :) bile baru baru ni,pagi pagi bute dalam pukul 3, kami mesej and mintak maaf atas kesilapan masing masing.rase lawak pulak bile di ingatkan balik.tak patut bergaduh dengan kaum sendiri rite?ishkk ishkk memang tak patut.so lepas ni hope kite boleh jadi kawan okengg.hehe.and hope lepas ni jangan terase pape lagi dengan status yang ade :)

second aku bergaduh dengan sorang sis ni.bergaduh sebab ape tu biar kite orang je yang tahu.hurm baru baru ni aku dengar yang dia mintak no hp aku.but bukan untuk bergaduh,just nak settle kan masalah yang lepas lepas.okey aku pon tak kesah,sebab aku memang berharap sangat sangat masalah yang lepas cepat di selesaikan.then lepas tu kiteorang settlekan problem ni just dekat inbox facebook.hurmm dia pon mintak maaf dekat aku atas ape yang berlaku.but aku rase dia tak perlu mintak maaf kot.sebab aku rase aku yang perlu mintak maaf :'( sebab aku dah rampas kebahagiaan dia.aku dah buat dia menangis and macam macam lagi.but aku sendiri pon terseksa.aku sendiri pon tak tahu nak buat ape.aku sayang dia,sayang sangat sangat.dia janji nak tunggu aku sampai bile bile.dia janji nak ade dengan aku.dia janji yang dia tak kan cari pengganti lain, melaikan ibu dia yang carikan.but tup tup dia couple dah.and mule jauhkan diri.siape yang boleh terima rite :'( sebab dia yang selalu jage aku, selame aku ade dekat puchong.but bile dia tak de, aku rase macam separuh dari hidup aku hilang.

hurmm sis kite mintak maaf sangat sangat atas ape yang berlaku ni.kite tak de niat nak buat sis terseksa macam ni.act kite pon rase ape yang sis rase dulu. sampai satu tahap kite rase macam nak terjun dari flat permai court T.T but kite ade seseorang yang buatkan kite tak lakukan benda bodoh tu.juon orang yang selalu ade dengan kite dari dulu sampai sekarang.dia lah orang yang buatkan kite stop dari buat keje keje bodoh.hurmm.now kite terkejut sangat sangat bile tahu sis nak kawan dengan kite.sebab kite ingat sis dah tak nak maafkan kite sampai bile bile dah.sebab sis sendiri yang tulis dekat "buku" tu kan.hurmm but bile dah jadi macam ni kite happy sangat sangat.kite rase betul betul tak sangke owh.hurm sis cakap nak kawan dengan kite and meor kan,kite pon rase benda yang same.tapi kite same same malu tapi mahu -.- errr lepas ni kalau boleh kite nak try lepak dengan sis >.< tapi kite malu yang amat sangat.kite takot kawan kawan sis tak boleh terima kite.hurmm kalau boleh kite nak sis anggap kite macam adek sis sendiri :'( tu pon kalau boleh.

#alhamdulillah#

Older Post | Newer Post