//Forever Imperfect




hey blogger. now kau je tempat aku hilangkan boring aku selain encik facebook. kau tempat aku meluahkn segale gale nye.thanks sebab selama ni selalu ade di samping aku >.< ecehh dah macam ape je ni -.- hurmm minggu ni tak balek bangsar or kkb, just stay dekat hostel je :( sumpah bosan gile.tak de siape yang nak amek aku dekat sini T.T dasar anak pungut betul la aku ni kan kan! huhu just kidding.ni kalau mak aku dengar ni mampus kena tibai -.- pagi tadi aku bangun agak lewat la jugak dalam pukul 11 lebih gitu.bangun bangun je terus cuci muke and mule sediakan breakfast.just makan roti,telur and red bean.nyum nyum.memang sedap!breakfast feveret aku tu.ohsem!lepas membuncitkan perut aku terus capai towel and mandi.errr patut nye mandi dulu baru breakfast rite.ni dah terbalik pulak -.- dasar busuk punya budak.

then mase nak mandi tadi,handphone juga serta bersame x) sambil tu aku memasang lagu najwa latif,carta hati -.- liya cakap "memang kena bawak masuk bilik air sekali eh" then aku balas "mesti lah,kau ade??" hakhak jeles lah tu kan kan.lepas mandi je aku terus capai baju baju yang dah lame terkumpul.ingatkan nak bawak balik bangsar and basuh dekat sane,maklum lah aku ni pemalas nak basuh basuh tangan ni -.- tapi tak kesampaian pulak.sebab minggu ni aku kena duduk bertapa dekat hostel ku neraka ku ni :\ kesian kan? lepas sidai baju tak tahu nak buat ape dah.nak tengok tv tak boleh.sebab bintik bintik and tak nampak gambar langsung.macam haremm je -.- then nak mesej pon tak boleh jugak, kredit 0sen.nak topup dalam dompet kosong.huwaaaa kesian kesian.tadi mak call then aku cakap "mak nak duet,dah tak de duet langsung ni" boleh pulak mak aku cakap macam ni "keluarkan la duet" aku balas balik "nak keluar celah mane dah tak de duet" then boleh pulak mak aku cakap macam ni "keluarkan jela dari mane mane celah yang boleh di keluarkan" okey so funny la mum!bia anak mu ni mati kebulur dekat sini.huh -.-

#bosantahapgaban#

Older Post | Newer Post