//Forever Imperfect




Okey today meor muhammad ashraf bagi tahu benda benda yang dia suke dekat diri aku ni. now aku akan list kan >.< korang bace and senyap je okey.jangan nak banyak bunyi pulak -.- nanti aku sekeh sekeh korang!kalau tak suke and rase meluat tak payah bace okey.aku pon tak pakse.tangan kau yang gatal gatal buka blog aku -.-
  • anje caring, sentiase take care pasal b dari a-z.
  • anje agak manje, sebab sentiase perlukan perhatian b.
  • penyayang, sifat yang b paling suke. anje sayangkan binatang terutamenya kucing and budak budak.
  • anje romantik and sweet orangnye.
  • anje pandai menilai sesuatu dengan bijak and pandai bercakap, seolah olah bagi b macam anje lagi tua dari b. maksudnya macam dah banyak pengalaman.
  • b suke tengok anje gelak. kalau dah gelak, mengalahkan pontianak.
  • b suke pandang straight dekat mate anje yang sepet tu.
  • b suke tengok cara anje jage rambut. tak boleh kusut sikit, selalu cari cermin nak betulkan rambut.
  • sometimes agak funny jugak bile tengok gelagat anje.   
 thanks b sebab listkan semua ni untuk anje.hehe.tak tahu la benda ni semua betul ke tak.takut b reka je sebab nak jage hati anje >.< hehe.kalau betul thanks sangat sangat okey. malu di buatnye taw taw.hehe.nanti lepas ni anje listkan pulak pasal b yang anje suke okey.tunggu taw!i love you su much sayang.mmuuaahhh! sory gedik gedik sikit.ade aku kesah?

#maludibuatnye#

Older Post | Newer Post