//Forever Imperfect



 
Petang tadi first time jumpe ibu meor :) ibu sanggup datang dari melake sebab risaukan sangat pasal meor.ibu datang dengan along and kawan ibu.mula mula ibu and semua pergi buat report dekat balai polis then lepas tu pergi bengkel tengok kereta.bile pergi bengkel je,dorang cakap yang kereta tu memang dah tak boleh nak repair langsung.total lost :\ and bile tengok keadaan kereta tu,ibu and abang bengkel tu sendiri tak percaye bile tahu kite orang semua still hidup and tak de yang cedera parah langsung.sebab bahagian depan memang teruk habis.tempat pemandu and sebelah pemandu.kalau nak di ikutkan aku and meor boleh mati mase tu :\ tetapi ni semua kuase allah.dia masih sayangkan kami :') lepas dorang semua settlekan masalah,meor mesej aku,cakap yang dia dengan semua nak datang hostel sebab nak hantar barang najwa yang tertinggal dalam kereta semalam.then jantung aku rase dup dap dup dap dah.sebab ibu dia pon ade sekali.so aku rase cuak nak jumpe.
 
tak lame lepas tu meor call and suruh aku turun.errr rase makin gubra -.- then dengan bismillah aku pon turun dengan najwa.sampai sampai dekat kereta je salam ibu and ibu terus tanye okey ke tak.err bile tengok ibu caring gile,aku rase lega sangat sangat.nasib baek ibu tak marah.then mase tu boleh pulak meor bahan bahan aku.dia cakap dekat ibu, "ibu tengok dia ni ha malu malu" then ibu cakap "kenape nak malu pulak,bukannye tak de idung" sambil dorang semua gelak gelak.serius muke aku dah merah padam mase tu --'!then ibu belikan kite orang air vitagen.ibu cakap ni untuk budak budak bawah umur -.- then yang tak boleh bla,meor cite mase nak makan ibu cakap, kenape pilih awek putih putih,nanti dapat anak warne kelabu pulak :\ ishkkk function betul la ibu ni kan kan.memang sporting habis lah.i likedd :) act b untung sangat sangat dapat ibu yang macam tu.so lepas ni b jangan buat ibu sedih sedih lagi taw :') kesian dekat ibu.

#dupdapdupdap#

Older Post | Newer Post