//Forever Imperfect



 
sayang oh sayang.tahu tak yang now kite rindu awak sangat sangat :( walaupon baru sehari tak jumpe,dah rase macam setahun tauk! ecehhh -.- kalau bukan sebab akak dah lame anje stay dekat hostel.but kesian dekat akak bile dia cakap yang dia bosan duduk dekat rumah and suruh anje balik.nak tak nak,anje balik temankan dia.hurmm now b tengah jamming dengan kawan kawan b.anje bosan lah b :'( siang tadi b kerja.kite langsung tak mesej.tak pe anje paham yang b tengah kerja.then lepas habis kerja b mesej anje.tapi kite mesej kejap je,b cakap yang b nak pergi jamming dengan kawan kawan b.sedih sangat sangat bile dengar b nak pergi jamming.yelah nanti konpom tak boleh mesej kan.dah la satu hari ni kite tak text sangat.tapi sebelum b pergi,b cakap dengan anje jangan tidur dulu.b suruh anje tunggu sampai b balek.then sebelum b pergi,b buat super saver.b cakap balik nanti b nak terus call anje.hurm okey anje tunggu b.now anje tengah tunggu b sambil berblog and main game.ishkkk lame lagi ke b nak habis jamming :( kite dah rindu sangat sangat ni tahu tak!

 
b....you know....i love you so much........just b je yang anje ade sekarang ni.anje berdoa sangat sangat yang b akan jadi lelaki terakhir dalam hidup anje.act anje dah malas nak pikir pasal orang lain lagi.anje dah malas nak kenal orang lain dah.so anje just nak pikir pasal b sorang je lepas ni.dah MALAS nak kenal dengan orang lain dah.so kamu yang terakhir sayang :) walaupon b tak sekacak justin bieber,tak sekaye carlos slim helu and tak sebaik malaikat.b tetap yang teristimewa di mate anje.auwww >.< dekat mate anje b dah cukup sempurne sayang.so anje rase bertuah sangat sangat dapat memiliki lelaki macam b.kalau anje buat b sakit hati,b tak pernah marah anje kan.ape tah lagi nak cakap kasar kasar dengan anje.hurmm untung gile dapat b tauk!b jangan gedik gedik dengan girl lain okey!nanti anje jeles x) i love you so muchhh meor muhammad ashraf <3 si manis ku :)
 
#muah#

Older Post | Newer Post