//Forever Imperfect




Setiap hari, setiap minit, setiap saat, setiap mase awak selalu temankan saya.kalau waktu malam awak mesti berjage sampai ke pagi, semate mate nak tunggu sampai saya tidur dulu.bile saya dah tidur baru awak tidurkan.kadang kadang tu awak ade terlelap jugak,but bile saya tak boleh tidur, saye kejutkan awak bangun and ajak mesej.dengan keadaan yang mamai mamai awak sanggup bangun and temankan saya.walaupon mate awak dah tak tahan awak still berdegil nak tunggu sampai saya tidurkan.awak buat saya bertambah sayang sangat sangat dekat awak tauk tak! :') hari tu awak ingat lagi tak mase migrain saya datang sebab saye tak makan nasi 1 hari tu.kepale saya sakit sangat sangat rase nak pecah dah.saya mengadu dekat awak yang saya dah tak tahan sangat sangat.

awak tanye saya selalu kalau migrain datang saya buat ape.saya cakap lah saya selalu hentak kepale saya dekat dinding.then boleh pulak awak cakap macam ni "kalau macam tu pergi lah hentak kepale tu" saya terkejut sangat sangat bile awak cakap macam tu.rupenya awak cakap macam tu sebab awak ingat saya tipu.then awak marah marah saye.lepas tu awak hantar lagi 1 mesej "suruh lah membe belikan penadol,tu pon susah ke?" errr sentap gile bile awak cakap macam tu.hurm terus saya cakap "sorry buat b serabut, sebab mengadu benda bodo ni dekat b" tapi awak tak balas pon. then saya hantar lagi 1 mesej "b dah tak sayang anje lagi ke?" awak tetap tak balas.mengalir air mate saya :'( then saya terus terlelap.lepas tu hp saya berbunyi.awak call banyak kali,tapi saya betul betul tak larat nak angkat call awak.lepas tu awak call membe saya.suruh kejutkan saya sebab awak cakap awak ade dekat depan pintu rumah.

saye dengan mamai mamai pon sarung sweater and keluar rumah.saya ingatkan awak tunggu dekat bawah macam biase.but bile buka pintu je awak betul betul ade dekat depan rumah saya.terkejut sangat sangat.saya pergi dekat awak and awak hulurkan 1 beg plastik dekat saya.dalam tu ade1 bungkus roti gardenia, 1 botol air 100plus, 1 bungkus nasi goreng and due biji penadol.errr saya tak tahu nak cakap ape dah mase tu :'\ saya rase sebak sangat sangat.lepas tu awak suruh saya masuk rumah and rehat.tak lame lepas tu tibe tibe saya dapat 1 mesej dari awak "siape cakap b tak sayang anje ha" hurmm mati mati saya ingat awak dah tak sayang saya lagi :'( then malam tu saya jumpa awak kan.pastu mase duduk dekat ats motor awak usap usap kepale saya.awak cakap "lain kali jangan hantuk hantuk kepale lagi taw" errr yelah awak.saya tak buat macam tu lagi :') saya janji!
sayang....i love you more than yesterday<3 makin hari makin sayang tauk! kenal tak ayat siape ni?huhu sorry sebab curi ayat b -.-

#sayangawak#

Older Post | Newer Post