//Forever Imperfect




 Today aku berjaya masak nasi tanpa sebarang bantuan pon. tepuk tangan sikit =B hehe sorry terover pulak. bukan senang aku nak masak nasi. kalau sebelum ni, aku mesti suruh kawan kawan aku yang sukatkan air. but tengah hari tadi tangan aku gatal pulak nak test masak nasi. lepas aku basuh beras, aku amek 1 cawan air then aku tuang dalam periuk tu. mase tu aku masak 1 pot beras je. lepas masuk kan 1 cawan air, aku masukkan lagi suku air. dengan bissmillah aku on suiz and tutup periuk tu. dalam hati dah berdebar debar --'! sambil tunggu nasi masak, aku kupas kentang, bawang and sebagainya lah untuk masak lauk pulak. tengah kusyuk kusyuk masak lauk tibe tibe periuk bunyi tup. tu tandenya nasi dah masak x) errr nak buka ke tak eh. then dalam hati aku cakap biarlah dulu. mesti nasi tu tengah basah lagi. lepas 10 minit, aku pon buka periuk nasi tu. jeng jeng jeng menjadi pon nasinya!wowowo suke sangat sangat :)

Tadi aku tiba tiba jadi rajin pulak. lepas masak semua, aku buka lappy and mula buat assgmnt yang ustaz bagi. errr pening kepala aku search isi isi nya dekat google. sebab satu isi pon aku rase tak de yang sesuai. ustaz ni bagi kita tajuk yang susah susah. habis botak kepala kite dok buat assgmnt ni :\
 kejam taw ustaz ni! tapi nasib baik aku ade superman. dia yang tolong terangkan dekat aku pasal tajuk tu. so dapat lah aku cari isi isi dekat google. terima kasih superman ku :) so otak aku dah tak serabut dengan assgmnt lagi. semuanya sudah beres dong. so lepas ni aku just kena study jela, untuk final exam minggu depan. errrr kalau tangguhkan tahun depan boleh tak? aku tak bersedia lagi nak exam exam ni. sebab now aku tengah sebok pikir pasal nak kawin -.-

okey habis cerita pasal aku. now aku nak cerita pasal my hubby pulak >.< aku just nak bagi tahu yang aku rindu dia sangat sangat and sangat. tak sabar nak balik puchong and jumpa dia :( errr sayang terseksa la hidup macam ni. hari hari terpakse menanggung rindu. jom kite kawin jelah nak tak? haha bapak gatal betul lah aku ni kan. suruh belajar malas, tapi dah gatal nak kawin kawin pulak -.- sayang, will you marry me? -.- nanti jawapan nye bagi dekat mesej jela eh. lalala. kite teringin nak tengok awak lamar kite macam dekat picture tu. sweet sangat sangat. auwww ^_^ bile dengar lagu dekat blog aku ni, hati aku rase macam berbungan bunga. aku pon tak tahu kenapa. rase macam aishhhh susah nak explain. and buat mase sekarang semua picture aku nak letak berkaitan dengan titanic. sebab bagi aku cerita titanic tu bapak sweet. korang tak suke? ade aku kesah. janji aku bahagia. :)

 #hatiberbungariang#

Older Post | Newer Post