//Forever Imperfect




Hey amoi, aku rindu kau sangat sangat tauk! firstly aku nak wish HAPPY BIRTHDAY dekat kau untuk yang ke 19 tahun. dah tua anak razali yang sorang ni. semoge kau panjang umur and sentiase di lindungi ALLAH okey. hurm dah lama kita tak hang and lepak same samekan =\ last kite jumpa mase tu dekat kenduri akak and abang aku. tu pon tak puas, sebab tak boleh nak pung pang lebih lebih macam kite selalu lepak dulu. serius rindu kau gila babing! rindu nak gelak same same, gosip same same and rindu semuanya lah yang kite pernah buat dulu. kalau lepak dengan geng geng kita dulu, mesti kecoh habiskan. kau, axu, wan, shay and teha. selalu duduk berkumpul and pung pang lebih. kadang kadang satu tempat tu kuat dengan gelak tawa kite je kan =B macam tempat tu kita yang punya -.- kalau chat dekat facebook dengan geng geng kita, mesti buat aku gelak terbahak bahak dengan lawak bodoh korang tu -.- tadi kalau kau nak tahu, dalam chat aku gelak macam orang gila bile bace comment comment korang tu. kalau dalam chat pon aku gelak macam orang gila, ape tah lagi kalau kite lepak same same. huwaa tak sabar nak tunggu tarikh yang kite bincangkan untuk hang same same tu. tak sabar doh! jangan tak jadi pulak! aku sekeh sorang sorang nanti.


rindu nak dengar story and gosip gosip dari mulut kau yang lazer tu wan x) hahaha jangan marah! yang peliknya kau sorang je jantan yang sesat dalam group kite -.- haha tak pelah. kau special. lain dari yang lain. rindu nak panggil kau toten =B ingat lagi tak name tu? bile aku panggil kau toten, mesti kau panggil aku jans kan. hahaha. biar kite kite jelah yang tahu ape tu toten, ape tu jans >.<

#bff#


Older Post | Newer Post