//Forever Imperfect



Ni antara picture picture mase sis and abang aku kawin. aku lambat upload picture ni sebab baru je dapat. and sebabkan banyak sangat picture, aku just letak antara picture yang terbaik je. malas nak upload banyak banyak. first ni picture pelamin.

 location dekat tempat makan beradab. nampak cantek rite. family kite orang buat tema fresh flower,
so nampak menarik dengan colour neutral dari flower tu. kalau korang berminat kahwin nanti, gune la fresh flower okey.

ni pakcik aku yang paling sporting. sepet macam aku jugak -.- aku panggil pakcik aku ni, pak andak. dia datang dengan kawan dia dari korea.

sedara mara yang hadir memang membuatkan majlis ni sesak gila. sampaikan meja semua tak cukup. khemah yang di sediakan lebih daripada 8 khemah. but, still penuh. maklum lah sedara mara memang ramai -.- antara menu menu yang di sediakan, nasi minyak, nasi putih, ayam golek, daging kari, gulai lemak, daging rendang, paprik and bla bla bla. aku dah tak ingat -.-

My dad and my mum yang tersayang.

Ni anak buah aku yang tersayang. abang and adek. act aku ade lagi sorang anak buah, danish. but mase ni dia tak de pulak. ade orang culik dia and bawak lari -.- danish tu memang jadi rebutan orang ramai. sebab dia omey macam makcik dia =B opsss terlebih pulak. jangan marah --'!

#wedding#

Older Post | Newer Post