//Forever Imperfect




Perasaan serabut, kusut, masai, tension, sakit hati, kecewa and segala galanya ade dalam diri aku sekarang ni. tak tahu nak cakap macam mana dah. aku kehilangan semua kekuatan yang aku ade. aku jadi down, down and down. mana pergi kegembiraan aku selama ni? semuanya dah hilang. and aku tak tahu same ada kegembiraan tu akan datang balik or not. aku tak tahu sampai bila aku akan rase macam ni. satu demi satu dugaan datang dalam hidup aku. tak sampai seminggu hidup aku di datangi masalah bertubi tubi. satu satu masalah menyerang aku. sampaikan aku rase nak gila. yer rase nak gila! :'( tak de siapa yang paham perasaan aku. tak de siapa! hurmm aku perlukan seseorang untuk memahami aku. but... tak de siapa yang boleh paham. hari hari push aku, nak aku jadi gila ke ha?! fikiran aku seratus peratus tak boleh nak tumpukan dekat final exam :'( bila pegang kertas je nak study, mesti aku akan teringat ingat then mula la air mate mengalir. so stupid! hurm. Story pasal final exam, memang hancur habis. aku memang tak boleh nak fokus langsung dekat exam aku. aku tahu kali ni result aku mesti teruk. bila masuk exam hall je, semua ape yang aku bace hilang. walaupon benda tu aku betul betul tahu. but otak aku secara auto jadi blank! hurm wtf ha.

and now aku terase sangat sangat pasal my........... hurmm kenapa tipu pasal blog tu. kenape? memang benda tu dah lame. but.... awak tipu..dulu awak cakap, awak tak pernah ade blog. then tiba tiba saya dapat tahu sendiri yang awak ade blog. okey awak mengaku. awak cakap blog tu blog lame, then awak cakap awak tak pernah buka lagi blog tu bila kite start couple. okey saya desak awak supaya ingatkan balik email and paswod blog awak. tapi awak cakap awak tak ingat. awak cakap,awak tak nak saya jeles bila saya bace blog tu nanti. but benda lame kan. buat ape saya nak jeles. saya just saje saje nak bace. tak lame tu awak dah ingat balik paswod awak tu. okey saya try buka. but! omg tersentap gila bila bace. awak cakap sejak kite couple, awak tak pernah buka blog tu. but kenapa ade story pasal saya dalam tu? kalau benda yang sweet sokay, saya boleh terima but. 19 hari kite couple mase tu, awak update entry last awak. awak cakap yang awak tak de feel dekat saya. awak still teringatkan lagi ex awak. hurm sokay :') then awak cakap yang saya ni terlalu manja and bla bla bla. sokay saya boleh terima lagi :') but kenapa awak tipu pasal blog tu,saya tak marah pon pasal ape yang awak tulis tu. sebab benda lamekan. tapi perlu ke awak nak menipu pasal blog tu :')

 #dugaan#

Older Post | Newer Post