//Forever Imperfect



 
 Hacker sekarang ni makan menjadi jadi. account facebook aku yang first telah di hacked oleh seorang makhluk tuhan ni. mula mula dia im aku, tapi aku tak layan, pastu dia hantar dekat im "your account has been hacked" tup tup aku terus kena tendang keluar. login punya login tak boleh. and try buka yahoo mail semua, but maybe dia di kalangan yang betul betul pro, so dia hack habis habisan facebook aku tu. ok fine. mula mula memang tak senang duduk. sebab account aku tu terbiar macam tu je. aku pikir sampai bila account aku nak macam tu. then aku dengan kawan kawan aku godek punye godek, akhirnya dapat pon lupuskan account tu, dari terbiar macam tu je.
 
 hati mula senang lenang =) memang lah sayang sebab banyak kenangan yang ade dekat facebook tu, macam macam jenis kawan semua ade, tapi nak buat macam manekan. nak tak nak, tu je cara yang ade. now aku kembali dengan second account. and buat mase sekarang aku perlu berhati hati bila nak approve someone tu. bukan memilih, but untuk kebaikkan sendiri and keselamatan sendiri jugak. now ramai kawan kawan aku yang menganjing. dorang cakap "kesian kena hacked, tu lah sape soh hot sentap sangat" err kepale bana kau hot. benda ni bukan sebab hot ke x hot. kalau nak tahu dulu aku pernah kawan dengan para hacker ni jugak. dorang pilih siapa saje yang dorang suke. macam yang aku tahu. hari tu sorang hacker ni im aku, then cakap macam ni " kau hacked budak ni jap" aku tanye kenape kau nak suruh aku hacked minah ni. then dia cakap macam ni  "sebab dp dia macam gampang -.-" ok ok ingat kan mush lah tadi. rupa rupanye just sebab dp macam gampang je. haha. memang tak boleh bla. so yang di luar sane, sila berhati hati dengan account facebook anda okey.

bercakap soal hati, now hanye allah je yang tahu perasaan aku. sakit hati, kecewa and macam macam lah. tak tahu nak cakap ape dah. kadang kadang aku tak nak tahu ape benda yang berlaku. but, aishhh tak tahu nak cakap macam mane. satu persatu benda yang aku tak suke terbongkar. huwaaaaaaa semua benda yang orang lain perbodohkan aku selama ni. okey tak pe takpe. memang betul kata pepatah, sepandai pandai tupai, katak, arnab and sewaktu dengannya lah melompat, pasti akan jatuh ke tanah jugak. so beware okey. yang dekat luar sane, aku bagi amaran jangan senang senang kau nak mengate pasal aku. sebab aku tak nak dapat tahu pape lagi yang menyakitkan hati aku ni. errrghhh tension! termasuklah orang yang suke bertalam talam dengan aku selama ni. jangan ingat aku tak tahu yer! selagi aku boleh bersabar, aku akan bersabar. tapi sabar aku pon ada hadnya.

#dugaan#

Older Post | Newer Post