//Forever Imperfect



Sekarang ni masih wujud lagi ke playboy and playgirl? bagi aku kalau ade pon, maybe dorang ni jenis yang tak matang kot. still pikir nak seronok seronok je. tak pikir lagi untuk hubungan yang serius. bagi aku kalau playgirl and playboy ni untuk budak sekolah menengah boleh la. but if dah tua nak mampus pon still perangai macam ni, aku tak tahu nak cakap ape lagi. okey aku mengaku dulu memang aku salah satu daripadanya. but mase tu time sekolah menengah la. form1 sampai form3 perangai aku macam tu. pakwe memang setiap bulan akan bertukar tukar. nak dikatakan suku dari budak sekolah aku tu, ex aku -.- then sejak form3 aku ade kenal dengan sorang laki ni. kite orang just kenal dekat mlife je. salah satu laman sosial jugak. sejak berkawan dari situ, aku rase macam ade something perasaan dekat dia. but mase tu dia dah ade gf. okey aku tak kesah pon. tapi dia pernah bagi tahu mase tu, yang hubungan dia and awek dia dalam kritikal. dah 4 tahun couple kan, so paham paham jela kalau dah lame sangat couple. so aku pon rase macam errr macam ade peluang je ni -.- huwaa jahat aku ni.

tak lame lepas kite orang berkawan, kite orang plan nak jumpe dekat midvalley. hari yang di tunggu tunggu pon tiba. okey first time jumpe dah rase macam setahun kenal. and dah rase macam couple pulak. kite orang makan dekat mcd and dia suapkan aku kentang -.- errr terkejut sangat sangat. memang gentle lah jugak. then sebelum nak balik tu, tiba tiba dia keluarkan something dari beg dia. dia belikan aku bear warne hitam yang ade tulis love x) okey then membe aku keya mulut macam puaka. boleh pulak dia cakap macam ni "kalau betul gentle, mintak la couple depan depan" then boleh pulak si ayie tu terus cakap macam ni "weh zura jom kite couple" terus muke aku jadi merah padam. memang sengal. tak tahu malu langsung dia tu --'! then lepas tu aku just senyum senyum kerang je and terus hantar dorang dekat luar midvalley, sebab dorang dah nak balik seremban. lepas balik tu, si ayie terus mesej aku, and cakap yang dia rase macam suke dekat aku. then aku pon cakap jela yang aku suke dia jugak >.< eee gatai. tapi mase tu dia still belum clash dengan awek dia. and aku cakap, tak pe, kau pikir pikirkan dulu. kalau betul kau dengan awek kau tak de pape lagi, baru kite bincang pasal ni. aku sanggup tunggu.

tak lame lepas tu, dia mesej aku, bagitahu yang dia dengan awek dia dah tak de pape. sebab awek dia curang dengan laki lain and pergi bercuti same same. okey lepas tu kite orang pon couple. mase tu dalam bulan 12 mase aku form3. sampai lah bulan 1 tibe tibe dia mintak clash. dia cakap yang dia tak boleh nak couple jauh jauh ni. mula mula memang aku terkejut jugak, sebab aku sayang dia sangat kot. then aku tak boleh nak buat ape dah. aku terus setuju. lepas dari tu aku meroyan macam orang gila. bulan 1 sampai lah bulan 5 aku tunggu dia. setiap hari aku menangis and stalker hidup dia. but 1 malam tu, dia tiba tiba mesej aku balik. memang rase happy sangat sangat. dia cakap nak story something. aku pon dengar lah ape yang dia nak story. dia bagi tahu yang dia mintak clash dengan aku sebab dia tak de hati nak couple couple mase tu. and mase tu dia cakap yang hidup dia teruk. dia amek dadah and jual dadah. okey fine aku boleh terima semua tu. and aku tak salahkan dia pon. then esok nya tiba tiba dia mintak couple balik. memang happy tahap gaban punya. memang tu yang aku nanti nanti kan dari bulan 1. aku terima dia balik and bagi 1 perjanjian. aku cakap yang dia tak boleh tinggalkan aku lagi. and dia pon setuju.

sejak dari situ hidup kite orang memang bahagia. tapi lame lame banyak masalah yang datang. and baru nampak perangai dia yang sebenar. dia kuat jeles benda yang tak patut, kuat maki, and panas baran. ajing babi sundal pelacur and sewaktu dengannya aku dah biase dengar. and semua tu dah biase ditujukan dekat aku. aku just mampu menangis and menangis. walaupon dia macam tu, kadang kadang ade jugak baik nye. dia marah bukan sebab tak sayang aku, tapi dah memang perangai dia macam tu. sepanjang kite orang couple dia tak pernah layan perempuan lain. but tiba tiba ade sorang girl ni muncul and musnahkan hidup aku :'( dia budak sekolah ex aku. dia menggedik dengan ex aku. selalu ajak ex aku balik sekolah same same, ajak study same same, and macam macam lah. mula mula ex aku memang mengelak. but dah terlampau rimas sangat dia selalu ikutkan kehendak girl tu. sampaikan satu hari ex aku jatuh cinta dekat girl tu T.T

aku show kan chat tu dekat page sebelah. kalau korang rase nak bace click gambar tu untuk besarkan. first terbace chat tu, memang aku rase nak mati :'( hanya allah je tahu perasaan aku macam mane. cube kalau korang terbace bf korang and dengan perempuan lain tulis macam ni, mesti korang pon rase nak bunuh diri rite ='\ macam tu lah jugak aku. setiap malam aku menangis and aku tanye ex aku, ape salah aku sampai dia buat aku macam tu. hurmm nanti aku sambung balik story ni. sebab tibe tibe rase sedih pulak.

#part1#

Older Post | Newer Post