//Forever Imperfect




Smartkan barang barang dekat atas ni, insyallah aku akan berusahe dapatkan semua barang yang ade dekat dalam picture ni. doakan okey. cakap dalam bab gaye gaye ni, tak salah kalau kite nak bergaya, but jangan sebabkan nak bergaye kite jadi papa kedana -.- selalunya aku beli barang barang untuk dressup aku akan guna duet sendiri. macam duet belanja aku or sewaktu dengannya lah. aku akan kumpul duet belanja sendiri tanpe mintak dekat mak ayah aku. tapi tak de lah sampai aku ikat perut semate mate nak shoping :\ and benda paling yang aku tak suke satu je. kalau aku beli barang barang dressup, macam baju, kasut, beg or sewaktu dengannya mesti ade je yang nak menumpang sekali. ishkkk aku yang berpeluh keluarkan duet, orang lain yang bergaye sakan dengan barang barang aku. paling aku benci, bila dah rosak, semua tak nak mengaku. and masing masing buat bodoh je, owh time pakai buat buat pandai. time dah rosak, semua buat bodoh. wtf? kadang kadang barang aku lunyai bukan disebabkan aku yang melaram, tapi orang lain yang over pakai. sampai baju aku kembang sane sini, jaket aku kain jadi lembik and butang dah tak de, tapak kasut aku sampai tertanggal, baju tshirt aku warne bertompok tompok. erghhhh tension bile memikirkannya. lepas ni jangan salahkan aku kalau aku jadi kedekut okey.

#dahpandaigunejageelokelok#

Older Post | Newer Post