//Forever Imperfect



 
Sorry sebab dah lame tak update blog.bukan sebab busy or what.but tak de cerita menarik yang nak di sharekan.di tambahkan pulak,mood nak berblogger tak de langsung.okey minggu ni aku study break.just duduk bertapa dekat putrajaya je.makan tidur and online jela kerja aku dekat sini,but badan still macam ni -.- tak de peningkatan langsung.ishk ishk ishk pelik pelik.hurmm minggu depan pulak dah final exam,but now still tak study langsung.assignmnt pon still ade yang tertunggak.ishkk kau ni zura pemalas betul la kan kan.baek kau kawin jela :\ err tapi nak kawen dengan siape eh?meor?dia nak ke kawin dengan budak pemalas macam aku ni -.- ape pon tak boleh.hurm tak pelah nanti aku try tanye dekat dia.hehe =B gataii punya budak!

Hurmm hari ni aku letih dengan mengedit blog je :\ sumpah letih and tension.try cari skin yang menarik,but langsung tak de.semua macam haremm je aku tengok.asyik asyik tukar yang itu, pastu tukar yang ini pulak.last last gune skin yang lame balek >.< memang grrrr je rase nya.buang mase aku je mengedit.sikit pon tak de perubahan langsung.memang nasib malang betul lah kau ni budak.dah la muke huduh, pemalas, malang pulak tu.ishk ishk ape lah nak jadi dengan kau ni.hidup menghabiskan beras jela.tapi ade aku kesah?lalala.k lah now dah pukul 5.20 pagi.so aku nak tidur.esok aku sambung balik update story okey.morning.

#morning#

Older Post | Newer Post