//Forever Imperfect




Tadi petang aku masak potato and sosej. potato tu aku masak yang macam mana chef amir ajar kan. but potato aku tak sedap :\ kurang garam and tak ranggup pon. aishh pelik betul lah. padahal dah banyak kali aku masak dekat hostel sebelum ni, sedap and cantek je potato aku. bila dekat sini aku buat sendiri, hancur potato aku :'( sadis betul lah. tak pe, tak pe boleh cuba lagi lepas ni. habis potato akak aku, aku keje kan -.- hehe. usahe itu tangge kejayaan kan? so lepas ni aku cuba berusahe membuat potato yang bertaraf lima bintang. okeng? tolong bagi support sikit taw. tepuk lah tangan sikit --'! ishkk korang ni. tu pon nak di suruh ke. ape pon tak boleh la.

haa aku ade satu cerita menarik. now aku dah tak panggil si dia bie lagi. aku panggil dia ABANG wowowowo gedik ma. dia lah tetibe mimpi ape tah, suruh panggil panggil dia abang pulak. gatai sungguh laki aku ni >.< mula mula memang rase kekok sikit, and selalu sangat tersasul panggil dia bie. tapi lame lame dah okey. bukan dalam mesej je panggil abang. time bergayut pon dah panggil dia abang jugak. tapi satu je belum lagi. belum panggil dia abang dekat depan depan. auwww malu nak face to face dengan dia and panggil dia abang >.< malu di buatnya. aishh macam mane ni. ahad ni dah balik hostel. konpom konpom lepas tu jumpa dia. mulut ni still keras lagi nak panggil dia abang. adehhh. huwaa tolong tolong. 

lepas balik hostel nanti final exam pon bermula :( huwaaa tak sanggup nak menghadapi nye. and mula lah setiap malam study sampai ke subuh. tidur pon mesti tak cukup nanti. errr padahal exam ke, tak exam ke, aku memang selalu tidur lambat -.- hehe. hurm tak sabar nak melepaskan rindu dengan abang yang tersayang ni. nak pergi tengok wayang dengan dia. kalau boleh nak tengok movie titanic. romantik gitu, sebab ade babak cium cium and romen romen. ishkk ishk kau ni zura, teruk bebenor lah perangai mu ni kan kan --'! 

#abangohabang#

Older Post | Newer Post