//Forever Imperfect




tengah sedap sedap tidur tadi, aku terbangun and terperanjat sangat sangat bila dapat mesej yang banyak dari my beruk, err ni mesti kes balas dendam ni. sebab hari tu mase dia tak de kredit, aku hantar mesej bertubi tubi dekat dia, but mesej yang agak funny and sweet la jugak. and now dia balas dendam balik dekat aku and hantar mesej bertubi tubi pulak mase aku tengah tidur. ni antara mesej mesej yang dia bagi.

  • hmmph..anje nak tau something x?
  • abang sayang anje sangat2!
  • hmmph..anje dah tido ke?
  • hmmph..awak...
  • awak nk tau x? saye x rase saye boleh hidup tanpe awak..
  • thanks sbb hadir dlm hidup saye =')
  • kalau awk nak tahu, perasaan syg kt awk x pernah brubah malah mkin brtmbah stiap hari..
  • sorry sbb wt awak bosan msj dengan sy hari ni T.T
  • even there are billion girls out there..but i only accept u in my heart <3
  • thanks coz be with me from the start till now =')
  • thanks to you, i never feel alone again.
  • syg, i give my heart to u..but pls take a gud care of it..nice to see, nice to hold..once broken, consider sold..huhu..
  • hmmphh..awk, kdng2 sye rase awk still lgi dok bwh byang2 ex awk..kdng2 sye rase jeles ble awk mention psl ayie.. T.T ayie itu, ayie ini..sye tau awk still sygkn dye..but pls try lupekan dye..demi sye..pls awk ='(
  • awk seekor mentadak putih yg paling comel pnah sye jumpe >.<
  • (sorry x boleh mention) -.-
  • hmmphh awk jgn tngglkn sy lgi taw..awk tahu kn sye just ade awk sorng dlm ati sy..klau awk prgi, x tw la pe jdi dgn sye..sye nak awk yg jadi bini sye, sye nk awk yg lahirkan zuriat utk sye, sye nk awk yg bhagie kn sye.. sye nak awk T.T
  • hmmphh..i miss you a lot T.T
  • ashraf+azura= ashazu.. ok x? >.<
  • siti azura binti ahamd, will u marry me???!
  • awk.sye x cintakn awk dri paras rupe, sye x cintakn awk dri harta, sye x cintakn awk dri care pmakaian awk, sye cintakn awk dari segi awk menjage sye, sye cintakn awk sbbkn hati awk, even dorng ckp, hrapkan awk putih je, sye x pndang smue tu wak..just sye harapkn kasih syg awk je.. n coz of that, i never stop loving .. i love u forever syg.. <3
  • (ni pon x leh mention) -.-
setiap point tu, kira satu mesej yang dia hantar. so kira lah berapa point yang ade, nasib baik lah handphone ni tak jem dengan mesej mesej dia yang bertubi tu. aishhh dia ni, siap lah. nanti giliran awak pulak okey. saya buat sampai inbox awak full =B dendam mesti di balas dengan dendam. jangan bangun tidur nanti kena sakit jantung sudah lah eh sayang :)

#tenjatsangat#

Older Post | Newer Post