//Forever Imperfect




Agak lama dah tak update story. maklum lah tengah cuti sem. then balik dekat rumah kkb. dekat sini line macam harem sikit. so aku susah nak online. kalau aku online pon mesti lewat pagi. sebab time uh line agak laju sikit la. sikit je, tak banyak pon. okey hari tu sebelum balik cuti aku sempat jumpa abang tersayang sekejap. dia datang buat kejutan dekat bangsar. mula mula aku cakap yang aku demam then tibe tibe dia tanye aku, makan bubur tak. so aku dapat rase macam dia nak datang bawa bubur. sebab aku dah masak sangat dengan perangai dia yang suke datang tiba tiba. terus aku cakap tak makan. saje je tak nak bagi dia datang. yelah mase tu dia dekat puchong. aku pulak dekat bangsar, dah la hujan lebatnya. sebab tu aku tak kasi dia datang. okey tak lame lepas tu tiba tiba dia call aku and cakap cube pandang bawah. terus aku rase tettttt budak ni nak kena agaknya! aku dah agak dah dia datang. terus aku siap siap and turun bawah. dekat bawah aku bebel bebel dekat dia sebab datang time hujan lebat. then paling terharunya sayang saya datang bawak set mcd untuk saya :'( siap buger, bubur semua ada.

tak tahu nak cakap ape dah. rase nak marah memang ade, sebab bahaye kot dia datang mase hujan lebat. dah la naik moto. aishhhh sayang sayang. lepas tu kite orang lepak dekat bawah khemah yang ade dekat tempat parking tu. borak borak and lepaskan rindu. hurmm mase nak balik si dia ni sempat buli aku lagi. dia bagi aku duit belanja, tapi aku tak nak amek pon. pastu dia ugut ugut aku pulak. dia cakap kalau aku tak amek dia terus balik. sampai aku nak menangis dia pakse aku masuk duit tu dalam poket. aishhh menci menci menci :'( nak tak nak aku masuk poket jugak. sebab dia betul betul ugut aku mase tu. huwaaaa jahat! lepas dia balik tu, aku rase gelisah gila. sebab mase tu hujan lagi. aku pegang je hp, sebab aku tak sabar nak dapat mesej dia yang dia dah sampai. yelah awek mane tak risaukan bf dia naik moto hujan hujan. then akhirnya dia selamat sampai, rase lega gile! sayang, saye tak mau awak buat macam ni lagi tauk! saya sayangkan awak. saya tak mau pape jadi dekat awak nanti :'( 

#iloveyou#

Older Post | Newer Post