//Forever Imperfect




continue balek story sebelum ni, lepas tak jadi pergi broga, aku memang mengamuk habis dekat dia. ayat maki makian dari a sampai z aku keluarkan. bengang punya pasal! then aku suruh dia tebus balek salah dia dengan bawak aku keluar and tengok movie. hewhew =3 aku pon terus siap siap nak pergi ioi. dah sampai ioi tu kite orang terus beli tiket movie resident evil pukul 7.15. yeahhh akhirnya dapat jugak tengok resident eveil \m/ sebab membe membe aku ramai cakap best, so aku pon excited nak tengok. lagi lagi bila movie ni ade zombie. aku dah la peminat cerita zombie =D masuk masuk wayang terus cari sit. perhhhhhhh kali ni sejuk sangat kot. rasa macam duduk dalam peti ais tempat beku tu dah. tapi nasib baek aku bawak sweater, just si busuk tu jela yang tak bawak. kesian dia~

time tengah tengok tu mata ni boleh pulak rasa nak terlelap. bukan sebab movie tu bosan, tapi sebab aku tak boleh duduk dalam gelap and sejuk. mesti rasa nak terpejam. tapi sebab aku yang nak sangat tengok movie ni kan, so aku kuatkan jugak la menahan mata ni. kalau tak membazir je woooo datang sini tapi tidur. lepas berjam lamanya cerita tu pon habis and kite orang terus keluar balek. sampai hostel je aku teman si busuk ni amek motor and kite orang pergi makan. perut sudah berkeroncong kot. 1 hari tak melantak pape. sebab gaduh punya pasal. hee -.- btw thanks taw dekat busuk sebab belanja kita tengok  movie. tu lah siapa suruh buad salah lagi. kan dah kena. ehh tapi jangan lupa taw yang awak still ade hutang yang belum langsai kan.ni baru 1 hutang yang awak dah tunaikan. lagi dua belum. belanja makan seoul garden and beli cincin baru! =B

#padanmukakau#

Older Post | Newer Post