//Forever Imperfect





Hey guys sorry sebab dah lama menyepi disebabkan blog aku tiba2 dilanda masalah. and now alhamdulillah semuanya dah okey, and boleh la aku mula berpotpet kembali dekat blog ni. okey first sekali aku nak story pasal last week, aku and budak2 rumah aku semua dah plan nak makan dekat seoul garden, ioi. but time tu kekasih hati jiwa aku tak join pulak sebab ada class. nak suruh dia skip but tak boleh. time tu dia ade midterm. spoil betul lah kan -.- dengan membekalkan semangat yang sedikit tu, aku pon pergi jela tanpa dia di sisi. ingat nak celebrate birthday dia sekali, but tiba tiba macam ni pulak. so tak jadi, kesian awak tayunk tak dapat join kita orang. tak pe, nanti kalau free kita pergi eh =) 

seoul garden ni aku selalu la jugak pergi dengan family aku, sebab makanan dorang memang memuaskan. sorang dalam rm40++ but kalau guna student id ade la sikit potongan harga. makanan yang dia hidangkan memang mengancam. aku paling suka makan abc and ice cream dia. memang sodappppppp! lagi2 aku akan letak nata de coco dengan banyak sekali. memang feveret kot. and if makan ice cream pulak, aku akan letak kismis banyak banyak atas dia. nyummyyyy~ auww terliur pulak dah ni =p tak pe, insyallah kalau free lagi nak pergi dengan muchuk macham kita. kesian dia hari tu dah kena tinggal. so you all kalau nak cuba datang la dekat ioi or bangsar okey. cawangan lain, aku tak tahu lagi dekat mana yang ada. heee. okey bye guys! churps.

#seoulgarden#

Older Post | Newer Post